Samsung Galaxy Grand Prime SM-G530 telefoonhoesjes

Samsung Galaxy Grand Prime SM-G530 accessoires

Bescherm Samsung Galaxy Grand Prime met hoesjes B2C Telecom

De Samsung Galaxy Grand Prime (SM-G530) is een midrange smartphone met een 5-inch display. Het toestel heeft aan de voorkant een 5-megapixel camera en aan de achterzijde een 8-megapixel camera. Heb je een leuk Samsung Galaxy Grand Prime (SM-G530) hoesje nodig, dat je toestel optimaal beschermt? Bestel dan eens een design hoesje, stand case, TPU case of een standaard boekhoesje of fliphoesje bij B2C Telecom. Je kunt ook gaan voor een eigen ontwerp. Dan krijg je gadget een unieke uitstraling, die nergens anders te vinden is.  

Steeds meer klanten zien het als een uitdaging om zelf smartphone hoesjes te ontwerpen. Er staan verschillende fraaie voorbeelden van zelf ontworpen telefoonhoesjes op onze website. Een eigen foto op een Samsung Galaxy Grand Prime (SM-G530) hoesje geeft de gadget een persoonlijke uitstraling. Een foto is met onze Photo case Designer toe te voegen aan het Samsung Galaxy Grand Prime hoesje. Er kunnen tien foto’s op het smartphone hoesje worden geplaatst.

Unieke prints op Samsung Galaxy Grand Prime hoesje

Je kunt een eigen ontwerp plaatsen op een boekhoesje, TPU hoesje of een fliphoesje. Deze worden ook gebruikt voor onze design hoesjes. Deze Samsung hoesjes zijn ontworpen door onze grafisch designer. De exclusieve prints zijn met een hoge kwaliteit UV-inkt op de boekhoesjes en TPU hoesjes bedrukt. Een TPU hoesje beschermt vooral de achterkant en de zijkanten van de Samsung Galaxy Grand Prime (SM-G530). Bij dit hoesje wordt vaak een screenprotector gebruikt.

Een boekhoesje sluit zich volledig om de Samsung Galaxy Grand Prime. Dit smartphone hoesje is beschikbaar met magnetisch lipje aan de buitenkant en zonder lipje. Als er geen lipje aan zit, noemen we het een stand case. Dit Samsung Galaxy hoesje heeft een extra standaard. Hiermee is de Samsung Galaxy Grand Prime (SM-G530) op tafel te zetten terwijl je een filmpje aan het kijken bent. Dat is reuze handig. Bij een stand case zit de magnetische sluiting in de binnenkant van het hoesje. Een fliphoesje klap je verticaal open. Door de flap naar beneden te doen kun je alle functies op je smartphone gebruiken.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • We hebben hoesjes voor vrijwel alle merken