Samsung Galaxy Grand i9080 telefoonhoesjes

Samsung Galaxy Grand i9080 accessoires

Bescherm Samsung Galaxy Grand met hoesjes B2C Telecom

De Samsung Galaxy Grand (i9080) heeft een groot 5-inch scherm en loopt op Android 4.1 Jelly Bean-besturingssysteem. Met de TouchWiz-interface en Samsung Hubs heb je direct toegang tot populaire games, muziek en video's. Nog heel lang gamen en muziek luisteren kun je als je het toestel beschermt met een Samsung Galaxy Grand (i9080) hoesje van B2C Telecom. Ons aanbod van design hoesjes, stand cases, TPU cases en boek- en fliphoesjes is zeer ruim en gevarieerd.

De Samsung Galaxy Grand (i9080) Grand is voorzien van een 1,2GHz dual-core processor, 1GB RAM, 4GB geheugen (uitbreidbaar middels microSD), een 2-megapixel frontcamera en een 8-megapixel camera aan de achterzijde. Onze standaard boek- en fliphoesjes beschermen het toestel optimaal. Deze smartphone hoesjes lenen zich uitstekend om een eigen ontwerp op te plaatsen. Ook ontwerpen we zelf design hoesjes met unieke prints.

Samsung Galaxy Grand design hoesjes met unieke print

Onze Samsung Galaxy Grand design hoesjes zijn ontworpen door de grafisch designer van B2C Telecom. De prints op de hoesjes zien er zeer trendy en modern uit. We gebruiken bij het bedrukken van de telefoonhoesjes een zeer hoge kwaliteit inkt. Wil je een print die niemand anders kan hebben? Dan zet u zelf een foto op een boekhoesje. Dit is mogelijk met onze Phone Case Designer. Zet bijvoorbeeld foto’s van je gezin of favoriete artiest op het smartphone hoesje.

Deze foto’s kun je zetten op een stand case, TPU hoesje of een boekhoesje. Onze Samsung hoesjes beschermen de Samsung Galaxy Grand op hippe wijze en zijn op maat gemaakt. Stand cases hebben een speciale standaard. Ook deze Samsung hoesjes hebben leuke printjes. Dat is het geval als je kiest voor de leuke Leather Wallet Case. Dit telefoonhoesjes bevat een hard case, waar de telefoon precies in past. Dit Samsung Galaxy Grand hoesje heeft een flap met magneetsluiting.  

Samsung Galaxy Grand TPU case met screenprotector

Onze TPU cases combineren goed met een Samsung Galaxy Grand screenprotector. Hiermee blijft het beeldscherm in tact. Deze Samsung accessoire van glas of van folie is zeer makkelijk te bevestigen op de smartphone. Een TPU case heeft een uitstekende pasvorm dankzij het elastisch vermogen. Verder is het hoesje niet te stroef, dus is het geschikt voor elke broekzak. 

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken