Samsung Galaxy Core Prime SM-G360 telefoonhoesjes

Samsung Galaxy Core Prime SM-G360 accessoires

Zoek bescherming met Samsung Galaxy Core Prime hoesjes van B2C Telecom

De Samsung Galaxy Core Prime heeft een 4,5 inch scherm, een 5-megapixelcamera en 8 GB aan opslagruimte. Met een Samsung Galaxy Core Prime hoesje bescherm je de specificaties van dit instapmodel zeer goed. Met onze Samsung Galaxy Core Prime hoesjes voorkom je valschade aan het design of het scherm. Je kunt kiezen uit vele cases: stand cases, boekhoesje, achterkantjes, hardstyle cases, flip cases en ga zo maar door. Onze speciale Samsung Galaxy Core Prime design hoesjes geven de telefoon een exclusieve uitstraling. En dat tegen een zeer lage prijs.

Een design hoesje met Amsterdamse grachten is een leuke optie, maar als jouw voorkeur uitgaat naar een andere stad dan is dit ook geen probleem. Sommige hoesjes zijn uitgerust met een speciaal venster, waardoor notificaties altijd in één oogopslag zijn af te lezen. Een design hoesje beschikt verder over een magnetische sluiting, handige uitsparingen en een unieke print. De prints worden door onszelf ontworpen en zijn nergens anders te krijgen. Met onze Samsung Galaxy Core Prime hoesjes kun je werkelijk alle kanten op. Of je nu van strak, zakelijk, retro of modern houdt: we hebben het zeker in huis. Ons aanbod Samsung Galaxy Core Prime hoesjes is erg gevarieerd.

Ontwerp zelf je eigen unieke Samsung Galaxy Core Prime hoesje

Onze telefoonhoesjes gaan tot in de lengte van dagen mee. Zowel op het gebied van veiligheid als uitstraling zijn onze Samsung Galaxy Core Prime hoesjes uitmuntend. De Samsung hoesjes zijn gemaakt van uitstekende kwaliteit TPU en PU leer. De transparante case en gedetailleerde afwerking geven een geweldig resultaat. Daarnaast zijn alle randen van je Samsung Galaxy Core Prime zeer goed beschermd. 

De hoesjes zijn zeer praktisch. Met ons unieke PCD-programma kun je ook zelf een Samsung Galaxy Core Prime hoesje maken. Je kunt zeer veel eigen foto’s en teksten op een smartphone hoesje zetten. Dit kun je uitbreiden door leuke patronen en speciale effecten uit te kiezen in het ontwerpprogramma. De stappen die je zet zijn real time te volgen op je scherm. Voor goedkope Samsung hoesjes en andere accessoires zoals Samsung Galaxy Core Prime screenprotectors zit je gebeiteld op onze website

Nog meer hoesjes voor
Samsung Galaxy Core 2 G355h
Samsung Galaxy Grand Prime G530