Samsung Galaxy C7 telefoonhoesjes

Samsung Galaxy C7 accessoires

Samsung Galaxy C7 heeft hoesje van B2C Telecom nodig

De Samsung Galaxy C7 zal je niet snel uit het oog verliezen. Het toestel heeft namelijk een 5,7 inch-scherm, met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Hij is tussen de zes en zeven millimeter dun en uitgerust met een 2600 mAh- en 3300 mAh-accu. Wij vinden dat dit grote scherm wel een mooi hoesje kan gebruiken en gaan ervan uit dat je die mening deelt.

Dat kan bijna niet anders. Anders was je waarschijnlijk niet op deze website terechtgekomen. Misschien heb je al wel eens eerder producten besteld bij B2C Telecom. Zo ja, dan weet je dat we onze hoesjes en andere smartphone accessoires leveren tegen de best mogelijke prijs-kwaliteit verhouding. Heb je eenmaal een telefoonhoesje besteld op onze website, dan is de kans groot dat je dat in de toekomst nog eens zult doen. Dat blijkt wel uit ons continue terugkerende klantenkring.

Samsung Galaxy C7 sprankelt met telefoonhoesje

Onze telefoonhoesjes geven de Samsung Galaxy C7 zonder meer onderscheidend vermogen. Allereerst qua uitstraling. Natuurlijk ziet de Samsung Galaxy C7 er van zichzelf al erg mooi uit, maar met een smartphone hoesje van B2C Telecom sprankelt het toestel echt aan alle kanten. De TPU cases zijn te krijgen in opvallende kleuren en beschermen het toestel vooral aan de achterkant en de zijkanten. Liefhebbers van dit soort Samsung hoesjes gaan meestal ook voor een screenprotector.

Deze smartphone accessoire kan op het kostbare scherm worden bevestigd en is beschikbaar in glas of folie. Een screenprotector van glas creëert als het ware een tweede soort scherm. Dit is de beste manier om barsten in het originele scherm te voorkomen. Met een screenprotector van folie houd je vlekken en krassen weg. Beide accessoires zijn vrij makkelijk op het scherm te bevestigen.  

Samsung Galaxy C7 sprankelt met design hoesje

Het toestel heeft een Snapdragon 617 octacore-processor, 4GB RAM en 32GB intern geheugen. De camera op de achterkant schiet foto’s in 16 megapixel, die op de voorkant 8 megapixel. Met een goedkoop smartphonehoesje zorg je ervoor dat de waarde van dit soort specificaties behouden blijft. Een design hoesje geeft nog eens een extra positieve swing aan de Samsung Galaxy C7. De prints zijn namelijk zeer exclusief. Met onze hoesjes met katten en honden wordt bellen en appen een uiterst vrolijke gewaarwording.

Menig klant heeft gekozen voor een hoesje met daarop zijn of haar favoriete huisdier. Dit kan door zelf een hoesje te ontwerpen voor de Samsung Galaxy C7. Met dit soort Samsung Galaxy hoesjes creëer je een unieke gadget. Welke optie je ook kiest, je weet dat je bij B2C Telecom altijd een goedkoop hoesje te pakken hebt.