Samsung Galaxy A8 (2018) design hoesjes

Bekijk hier alle telefoonhoesjes voor jouw Samsung Galaxy A8 (2018).

Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
Design Hoesjes
502 resultaten
Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
Design Hoesjes
1 2 ... 32

Exclusief Samsung Galaxy A8 (2018) design hoesje bij B2C Telecom 

De Samsung Galaxy A8 (2018) heeft de bescherming nodig van een leuk hoesje. Anders loop je veel te groot gevaar dat het randloze scherm en alle andere mooie specificaties verloren gaan. Een Samsung Galaxy A8 (2018) hoesje zorgt ervoor dat de Exynos octacore-processor vlotjes blijft lopen. Een Samsung Galaxy A8 (2018) design hoesje geeft een bijzondere touch aan jouw Samsung Galaxy A8 (2018). Dit komt door de mooie printjes van bijvoorbeeld emoji’s of figuren op de smartphone cases.     

Jouw Samsung Galaxy A8 (2018) wordt bijzonder met een design hoesje. De designs staan op boekhoesjes, stand cases en TPU cases. De hoesjes beschermen het scherm van de Samsung Galaxy A8 (2018) en geven het toestel nog meer uitstraling. Alle cases zijn vervaardigd van het allerbeste materiaal, zoals PU leer en TPU. Een TPU case heeft geen leer. Deze Samsung accessoire beschermt de achterkant en de zijkanten van de telefoon volledig. Een Samsung Galaxy A8 (2018) screenprotector is een goede aanvulling op dit telefoonhoesje.    

Originele opdruk op Samsung Galaxy A8 (2018) hoesje

De Samsung Galaxy A8 (2018) is een erg mooie telefoon met een hele goede prijs kwaliteit verhouding. Dat kan ook gezegd worden van onze design hoesjes. Opvallend aan de design hoesjes met lipje is de flexibele plastic case. Deze zorgt voor een stevige rand rondom de Samsung Galaxy, waardoor valschade kan worden voorkomen. Sleutels of andere scherpe voorwerpen kunnen dankzij deze bescherming ook geen schade aanrichten. Onze hoesjes met magnetische sluiting zijn met vele prachtige designs te bedrukken. Ook het lipje aan de buitenkant van een boekhoesje wordt bedrukt. 

Maak Samsung Galaxy A8 (2018) hoesje met logo 

Niet geheel tevreden over het aanbod design hoesjes? Dan kun je ook zelf een Samsung Galaxy A8 (2018) hoesje maken met eigen ontwerp. Dit ontwerp kan foto’s, teksten, logo’s en effecten bevatten. Welke je kiest, bepaal je via de Phone Case Designer. Hiermee kan ook iemand met twee linkerhanden prima werken. Een ontwerp met jouw favoriete artiest past leuk op een Samsung Galaxy A8 (2018) hoesje. Er valt ook te denken aan een Samsung case met afbeeldingen van je gezin of huisdier.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken