Samsung Galaxy A8 (2018) telefoonhoesjes

Samsung Galaxy A8 (2018) accessoires

Koop leuk Samsung Galaxy A8 (2018) hoesje bij B2C Telecom 

De Samsung Galaxy A8 (2018) heeft een vlotte Exynos octacore-processor, die wordt bijgestaan door 4GB RAM en 32GB aan opslagruimte. De accu heeft een capaciteit van 3000 mAh en kan snel worden opgeladen. Heeft u  een Samsung Galaxy A8 (2018) hoesje nodig, dat het apparaat zeer effectief beschermt? Kies dan voor een design hoesje, stand case of TPU hoesje van B2C Telecom. Ook kunt u zelf een Samsung Galaxy A8 (2018) hoesje maken.   

Een gepersonaliseerd hoesje voor de Samsung Galaxy A8 (2018) is een zeer mooie accessoire, die dit mooie toestel ook wel verdient. De Samsung Galaxy A8 (2018) is een midrange smartphone met een voorkantvullend scherm met dunne randen. Samsung heeft met de Galaxy A8 (2018) voor het eerst haar ‘infinity display’ toegepast in een midrange smartphone. Dat wil zeggen dat het scherm doorloopt tot aan de randen. Dit bijzondere touchscreen kunt u het best beschermen met een Samsung hoesje en een Samsung Galaxy A8 (2018) screenprotector. 

Samsung Galaxy A8 (2018) uniek met design hoesje met print 

De Samsung Galaxy A8 (2018) heeft een metalen frame met glazen voor- en achterkant en een aantal fraaie camera’s. Met de dubbele frontcamera aan de voorkant voegt u een zogenaamd bokeh-effect toe aan selfies. Dankzij deze techniek staat uw gezicht scherp op de voorgrond en is de achtergrond wazig. De foto’s en beelden zullen scherp getoond blijven worden als u een Samsung Galaxy A8 (2018) hoesje bestelt op onze website. Dit kan bijvoorbeeld een uniek design hoesje zijn. 

Een Samsung Galaxy A8 (2018) design hoesje heeft een onderscheidende print, die is gemaakt door B2C Telecom. In onze collectie design hoesjes, met prints van bijvoorbeeld dieren, sport, steden en food and beverage, zit altijd wel een case die u heel leuk vindt. Is het voor u allemaal nog niet exclusief genoeg, dan zou u zelf een Samsung Galaxy A8 (2018) hoesje kunnen maken. 

Maak zelf Samsung Galaxy A8 (2018) hoesje met naam en foto 

Een eigen Samsung Galaxy A8 (2018) ontwerpen met naam, foto, tekst en logo is schitterend om te doen. Het resultaat is ook schitterend. Door een Samsung hoesje te ontwerpen met foto van uzelf of van uw vakantie of gezin krijgt u een zeer persoonlijke Samsung Galaxy A8 (2018) accessoire in handen. U kunt ook uw eigen naam op het hoesje zetten, of die van u en uw geliefde. Als u kiest voor een boekhoesje, dan worden alle zijden van de smartphone beschermd. Bij een TPU hoesje kunt u het best een Samsung Galaxy A8 (2018) screenprotector nemen.