Samsung Galaxy A7 (2018) telefoonhoesjes

Samsung Galaxy A7 (2018) accessoires

Bescherm je Samsung Galaxy A7 (2018) met een goedkoop hoesje

De Samsung Galaxy A7 (2018) heeft een 6 inch-scherm met een resolutie van 2220 bij 1080 pixels, drie camera’s aan de achterzijde en zeer vlotte hardware. Heb je een leuk Samsung Galaxy A7 (2018) hoesje nodig, dat jouw toestel perfect beschermt? Maak dan een keuze uit ons ruime en gevarieerde aanbod hoesjes zoals een stand case, hard case, TPU case of boekhoesje. Je kunt ook je eigen Samsung Galaxy A7 (2018) hoesje maken, met unieke foto’s en jouw naam erop in sierletters. 

De Samsung Galaxy A7 (2018) beschikt over een 2,2 GHz krachtige octa-core processor met 4GB RAM en standaard 64GB intern geheugen, uitbreidbaar met microSD tot 512GB. Met een leuk Samsung Galaxy A7 (2018) hoesje geef je jouw smartphone behalve perfecte bescherming ook een waanzinnig mooie look. Kijk maar eens naar onze collectie Samsung Galaxy A7 (2018) design hoesjes. Deze zijn te krijgen in heel veel verschillende thema’s en worden bedrukt op het moment dat jij je bestelling plaatst. Dit doen we met een speciaal soort inkt, die zeer duurzaam is. In de eerste week kan deze inkt nog een sterke geur afgeven, maar deze verdwijnt vanzelf. We kunnen de kosten van deze cases zeer laag houden, juist omdat we het drukwerk in eigen beheer verzorgen. 

Ontwerp eens een uniek Samsung Galaxy A7 (2018) hoesje met jouw naam erop 

De Samsung Galaxy A7 (2018) heeft een 5-, 24- en 8 megapixelcamera aan de achterkant, een 24-megapixelselfiecamera met LED-flitser voorop en draait op Android 8.0 Oreo. Onze designs kunnen we bedrukken op boekhoesjes, stand cases, TPU cases of hard cases. Boekhoesjes en stand cases zijn zeer populair, ze beschermen jouw smartphone aan alle zijden. Een TPU case beschermt het touchscreen maar gedeeltelijk, daarom is het goed om hier een screenprotector bij te nemen. Kies het hoesje dat het beste bij je past. Als je zelf een Samsung Galaxy A7 (2018) hoesje ontwerpt, kun je ook glossy effecten, patronen en logo’s aan het design toevoegen. We staan bekend om onze service en investeren voortdurend in nieuwe technieken om onze printservice nog verder te verbeteren.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Bundelkorting bij grotere bestellingen
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken