Samsung Galaxy A7 2016 (SM-A710F) telefoonhoesjes

Samsung Galaxy A7 2016 (SM-A710F) accessoires

Telefoonhoesjes B2C Telecom beschermen Samsung Galaxy A7 2016 (SM-A710) 

In deze Samsung Galaxy A7 2016 (SM-A710) zijn twee simkaarten te plaatsen. Verder beschikt deze smartphone over veel eigenschappen van de Galaxy A7 (2017). De processor is bijzonder krachtig en wordt aangevuld met liefst 3 GB aan werkgeheugen. Probleemloos kan er worden gespeeld met apps en games, op een 5,5 inch beeldscherm. Wees voorzichtig met deze kostbare smartphone en maak gebruik van een hoesje van B2C Telecom. De investering is gering, het resultaat maximaal.

Als je veel in het buitenland verkeert zou de Samsung Galaxy A7 2016 (SM-A710) wel eens handig kunnen zijn. Dat geldt tevens als je vanuit je werk beschikt over een extra simkaart. Met deze dual-sim smartphone hoef je immers niet met meerdere telefoons rond te sjouwen. Maar voor deze Samsung Galaxy A7 2016 (SM-A710) leg je wel een behoorlijk bedrag neer. Dus is het verstandig om eens een greep te doen in ons assortiment telefoonhoesjes. Voor een lage prijs krijg je een hoge mate van bescherming.

Flexibel hoesje voor Samsung Galaxy A7 2016 (SM-A710)

Allereerst willen we je wijzen op onze TPU cases, die op maat zijn gemaakt voor deze bijzondere smartphone. Het materiaal is een mix van hard plastic en zachte siliconen, waardoor de Samsung Galaxy A7 2016 (SM-A710) bijzonder prettig in de hand ligt. Deze smartphone hoesjes blinken uit in flexibiliteit en ze bieden maximale bescherming voor de achterkant en de zijkanten van de telefoon. Wil je de levensduur van het toestel verlengen, dan is het verstandig dit TPU hoesje te gebruiken in combinatie met een screenprotector.

Screenprotectors zorgen ervoor dat het scherm van je kostbare Samsung Galaxy A7 2016 (SM-A710F) behouden blijft. Een barst of een lelijke kras is in een mum van tijd opgelopen. Denk bijvoorbeeld aan contact tussen scherm en allerlei soorten sleutels of andere scherpe voorwerpen. Screenprotectors voor de Samsung Galaxy A7 2016 (SM-A710F) zijn er in transparante, matte of glazen outfit.

Screenprotector voor Samsung Galaxy A7 2016 (SM-A710)

Een screenprotector is een welkome aanvulling op je TPU hoesje. Voor bescherming tegen krassen is vooral de glazen screenprotector handig. De screenprotector is vrij makkelijk aan te brengen op de smartphone. Mocht dit toch problemen opleveren, dan is op onze website een handige handleiding terug te vinden.

Als het bedoeling is dat het hoesje voor de Samsung Galaxy A7 2016 (SM-A710F) meer doet dan alleen bescherming bieden, dan willen we je attenderen op een stand case. Dit telefoonhoesje is gemakkelijk om te vouwen, waardoor het te gebruiken is als standaard voor het bekijken van een mooie film. Voor welke optie je ook gaat, het is zeer verstandig om je Samsung Galaxy A7 2016 (SM-A710) uit te rusten met een telefoonhoesje en screenprotector van B2C Telecom!