Samsung Galaxy A7 2015 (SM-A700F) telefoonhoesjes

Samsung Galaxy A7 2015 (SM-A700F) accessoires

B2C Telecom heeft mooie hoesjes voor Samsung Galaxy A7 (SM-A700)

De Samsung Galaxy A7 (SM-A700) kenmerkt zich door een groot scherm en een metalen design. De behuizing is net als bij de Samsung Galaxy A5 en de A3 grotendeels van metaal. Dat is stevig, horen wij je denken; daar hoeft dan misschien geen hoesje bij. Niets is minder waar. Ook voor de Samsung Galaxy A7 (SM-A700) is het raadzaam een beschermende hoes te nemen. Samsung Galaxy A7 (SM-A700) hoesjes zijn bij B2C Telecom te krijgen in allerlei kleuren, vormen en designs.

De smartphones worden tegenwoordig dunner en dunner en met een dikte van slechts 6,3 millimeter heeft Samsung met de Galaxy A7 (SM-A700) een kunststukje uitgehaald. Dit dunne design is mooi maar brengt tegelijkertijd een gevaar met zich mee. En dat is dat het toestel vanwege de dikte makkelijker uit de handen glipt dan een wat stevigere smartphone. Daarom is het wijs een smartphone hoesje te bestellen voor de Samsung Galaxy A7 (SM-A700). Doe dit bij B2C Telecom, dan ben je geen dief van je eigen portemonnee.

Samsung Galaxy A7 (SM-A700) hoesjes van hoge kwaliteit

Onze Samsung hoesjes en cases zijn niet alleen erg goedkoop, ze zijn ook nog eens gemaakt van kwalitatief hoogstaand materiaal. Hierdoor is de Samsung Galaxy A7 (SM-A700) tegen valschade beschermd. De design hoesjes zijn verder ook eens super mooi om te zien. Er is bij het ontwerp van dit Samsung hoesje rekening gehouden met de openingen voor poorten en knoppen aan de zijkanten. Ook kun je dankzij de opbergvakjes papiergeld en pasjes kwijt in het smartphone hoesje.

De Samsung Galaxy A7 (SM-A700) heeft een 5,5 inch-scherm met een full-hd-resolutie van 1920 bij 1080 pixels en wordt aangedreven door een octacore-processor. Dit grote en mooie scherm verdient een leuk smartphonehoesje, zodat er nog lang kan worden genoten van de schitterende beelden en foto’s.  

Ook een screenprotector is in dat opzicht een hele waardevolle Samsung Galaxy A7 (SM-A700) accessoire. Er zijn glazen screenprotectors en screenprotectors van folie. Ze beschermen tegen krassen, vuil vlekken en scheuren en zijn zeer makkelijk te bevestigen op het scherm.

Zelf hoesje maken voor Samsung Galaxy A7 (SM-A700)

De Samsung Galaxy A7 (SM-A700) heeft 2GB aan werkgeheugen en 16GB aan opslaggeheugen aan boord. Dit wordt allemaal binnenboord gehouden met een goedkope Samsung Galaxy A7 (SM-A700) case. Er zijn verschillende Samsung Galaxy hoesjes met allemaal verschillende specificaties. Je kiest het telefoonhoesje dat het best bij je past. Dit kan een TPU case of een stand case zijn, maar je kunt ook zelf een hoesje maken voor de Samsung Galaxy A7 (SM-A700).