Samsung Galaxy A5 2018 accessoires

Bescherm Samsung Galaxy A5 (2018) met hoesjes B2C Telecom

De Samsung Galaxy A5 (2018) is een mid-range smartphone met een randloos 5,5 inch-scherm en krachtige hardware. Het design van deze gsm onderscheidt zich dus nadrukkelijk van de voorganger. Het scherm beslaat vrijwel de hele voorkant van de gsm. Dit bijzondere toestel maakt u een stuk duurzamer met een Samsung Galaxy A5 (2018) hoesje van B2C Telecom. We hebben unieke hoesjes in huis, die uw Samsung Galaxy A5 (2018) de finishing touch kunnen geven.

Het voorkantvullende scherm komt binnen handbereik voor mensen die geen astronomisch bedrag voor een smartphone kunnen of willen neertellen. Samsung heeft deze technologie namelijk geïmplementeerd in de Samsung Galaxy A5 (2018), een zeer verdienstelijke middenklasser. We zijn ervan overtuigd dat u zich wel een leuk hoesje kunt veroorloven voor deze fraaie gsm. Met een Samsung Galaxy A5 (2018) hoesje zoals een stand case kunt u de gsm zorgeloos gebruiken.

Mooie prints op Samsung Galaxy A5 (2018) hoesje

De Samsung Galaxy A5 (2018) is de eerste midrange-smartphone van Samsung met een scherm dat doorloopt tot aan de randen. De homeknop onder het scherm is verdwenen en de vingerafdrukscanner is naar de achterkant van het toestel verplaatst. Met een fraai Samsung Galaxy A5 (2018) hoesje krijgt dit mooie toestel een nog mooiere uitstraling. Bovendien kunt u met een Samsung Galaxy A5 (2018) stand case ook op een zeer comfortabele manier filmpjes kijken. Deze stand cases bieden bescherming tegen beschadigingen zoals een barst in het scherm of lelijke krassen aan de randen of achterkant. 

De stand hoesjes zijn gemaakt van PU leer van goede kwaliteit en worden geleverd in de leukste printjes. Bijvoorbeeld printjes van bloemen, vlinders, panda’s of planten en dieren. De smartphone hoesjes worden ook goed afgesloten met een handig magnetisch lipje aan de buitenkant. Bij een val van het toestel zal het hoesje dan ook nooit open klappen. Uw Samsung Galaxy A5 (2018) past precies in de houder van het hoesje, dat exact op maat is gemaakt.

Niet alleen de prints op onze stand cases zijn erg mooi, dat geldt ook voor de afbeeldingen op onze design hoesjes. Tevens kunt u bij ons zelf Samsung hoesjes ontwerpen. Tot slot willen we u erop wijzen dat het schitterende touchscreen van de Samsung Galaxy A5 (2018) een screenprotector waard is. Onze Samsung Galaxy A5 (2018) screenprotectors en smartphone hoesjes zijn meer dan nuttig!

B2C Telecom biedt altijd waar voor uw geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken