Samsung Galaxy A5 2017 telefoonhoesje maken

Bekijk hier alle telefoonhoesjes voor jouw Samsung Galaxy A5 2017.

Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
Telefoonhoesje maken
2 resultaten
Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
Telefoonhoesje maken

Ontwerp je eigen Samsung Galaxy A5 (2017) hoesje bij B2C Telecom

De Samsung Galaxy A5 (2017) is een midrange telefoon met twee 16-megapixelcamera's, één voor- en één achterop. Dit betekent dat je altijd scherpe foto’s kunt schieten. Zeker als je een leuk Samsung Galaxy A5 (2017) hoesje koopt bij B2C Telecom. Je kunt ook je eigen hoesje ontwerpen voor de Samsung Galaxy A5 (2017). Door zelf een hoesje te maken heb je straks een Samsung accessoire in huis die niemand anders heeft. Geweldig toch?

De Samsung Galaxy A5 (2017) heeft voor een middenklasser vele mooie specificaties in huis. Het toestel is volledig stof- en waterdicht. De vingerafdrukscanner zorgt ervoor dat je snel bij al je persoonlijke gegevens kunt. Onze Samsung Galaxy A5 (2017) hoesjes bieden de bescherming die jij en je smartphone nodig hebben. Op een standaard hoesje kun je eigen foto’s, teksten en logo’s zetten. Zelf een telefoonhoesje maken voor de Samsung Galaxy A5 (2017) is super simpel. Dit komt door onze Phone Case Designer.

Zet foto van Federer op Samsung Galaxy A5 (2017) hoesje

Ben je een tennisliefhebber? Dan is het een leuk idee om een foto van Roger Federer op een hoesje te zetten. Als hij tenminste je idool is. Net zo goed kun je de leukste foto’s van het kampioensfeest van je eigen tennisteam op het Samsung Galaxy A5 (2017) hoesje plaatsen. Er zijn er tien te zetten op het hoesje.

Daarna is het mogelijk om de namen van de spelers of een andere persoonlijke tekst toe te voegen. Dit alles kan met de Phone Case Designer. Hiermee zet je heel makkelijk je foto’s vanuit Instagram op het hoesje. Dit kan een boekhoesje, stand case of een TPU case zijn. Kijk zelf welk welke Samsung Galaxy case het beste bij je past. Bij een TPU case hoort soweiso een Samsung Galaxy A5 (2017) screenprotector

Jouw Samsung Galaxy A5 (2017) hoesje krijgt unieke uitstraling

We bedrukken jouw eigen ontwerp zelf op een hoesje, met onze bijzondere printservice. Vele smartphone gebruikers hebben reeds gebruik gemaakt van onze Phone Case Designer. Heb je voorbeelden nodig van andere zelf gemaakte telefoonhoesjes, dan kun je ook op onze website terecht. Wellicht dat dit jou inspiratie kan geven om tot een Samsung Galaxy A5 (2017) hoesje te komen met een unieke uitstraling.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken