Samsung Galaxy A5 2017 telefoonhoesjes

Bekijk hier alle telefoonhoesjes voor jouw Samsung Galaxy A5 2017.

Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
766 resultaten
Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
1 2 ... 48

B2C Telecom-hoesje voorkomt schade aan Samsung Galaxy A5 (2017)

Met de Samsung Galaxy A5 (2017) richt de Zuid-Koreaanse producent zich op het middensegment. Samsung kennende heb je dan uiteraard nog altijd een geweldig toestel in handen. De twee 16-megapixelcamera's, één voor- en één achterop, zeggen wat dat betreft voldoende. Extra duurzaam wordt de Samsung Galaxy A5 (2017) met een hoesje van B2C Telecom. En stukken mooier uiteraard. Het aanbod telefoonhoesjes op onze website overtreft je stoutste verwachtingen.

We kunnen het onszelf nauwelijks voorstellen dat het gebeurt. Maar mocht je nou tijdens een stranddag besluiten te gaan zwemmen en je vergeet je smartphone uit de broekzak te halen, dan hoeft dat geen ramp te zijn als het toestel de Samsung Galaxy A5 (2017) betreft. Deze is namelijk volledig stof- en waterdicht. Niettemin zal je als je weer boven water komt toch ietwat opgelucht ademhalen als je een hoesje om de Samsung Galaxy A5 (2017) hebt zitten.

Dit geeft dan toch net even die extra bescherming, wat zomaar het verschil kan maken tussen ‘onbruikbaar’ of ‘nog steeds in goede staat’. Hopelijk betreft het dan een boekhoesje van B2C Telecom. Deze sluit dankzij het magnetische lipje de smartphone perfect af en is gemaakt van geweldig materiaal. De houder van de telefoon is ook nog van TPU. Een hybride materiaal, dat het waardevolle toestel aan alle kanten goed beschermt. 

Samsung Galaxy A5 (2017) watervrij met design hoesje   

Als je tijdens je plons in het water je briefgeld netjes hebt opgeborgen in het hoesje en niet los in je broekzak hebt gedaan, dan kun je dat later op dag nog spenderen aan de frietkraam. De boekhoesjes bezitten namelijk de prettige eigenschap dat er speciale vakjes in zijn aangemaakt. De kwalitatief hoogwaardige smartphonehoesjes zijn tevens beschikbaar inclusief prachtig onderscheidende prints, zoals je van ons gewend bent. Deze design hoesjes worden bedrukt met hoogwaardige inkt, zodat je niet ongerust hoeft te zijn over de levensvatbaarheid het product.  

Ontwerp zelf hoesje voor Samsung Galaxy A5 (2017)

Het Samsung hoesje van je dromen kun je zelf tot stand brengen op onze website. Van onze optie om zelf het hoesje te ontwerpen voor de smartphone wordt momenteel massaal gebruik gemaakt. Dit komt omdat je door je eigen foto’s en teksten op het hoesje te zetten een uniek product in handen krijgt. Een product waarmee je jezelf en de Samsung Galaxy A5 (2017) voorgoed op de kaart zet. Je krijgt na het ontwerp van het hoesje direct een voorbeeld in 3D te zien. Waarna je, mits je tevreden bent over het resultaat, direct op de bestelknop drukt. Als je slim bent werp je ook nog even een blik op ons aanbod screenprotectors. Hiermee blijft het 5,2 inch Super AMOLED scherm in superstaat.