Samsung Galaxy A5 2017 screenprotectors

Bekijk hier alle screenprotectors voor jouw Samsung Galaxy A5 2017.

Geselecteerde filters:
Screenprotectors
2 resultaten
Geselecteerde filters:
Screenprotectors

Samsung Galaxy A5 2017 screenprotector beschermt touchscreen

De Samsung Galaxy A5 2017 heeft een zeer mooie prijs-kwaliteitverhouding. Het eerste wat opvalt is het prachtige scherm. Het 5,2 inch 1080p AMOLED scherm zorgt voor spetterende kleuren en brengt foto’s en video’s in hoge kwaliteit in beeld. Hiervoor dient wel het touchscreen schadevrij te zijn en hier zorg je voor met een screenprotector. Deze goedkope Samsung Galaxy A5 2017 accessoire bestel je natuurlijk bij B2C telecom.

De Samsung Galaxy A5 2017 heeft dunne schermranden. Hierdoor word je niet afgeleid en lijkt het beeld nog beter tot zijn recht te komen. Zonder een screenprotector zou het scherm van de Samsung Galaxy A5 2017 schade op kunnen lopen. Dit heeft weer gevolgen voor de manier waarop foto’s en video’s te zien zijn. Bevestig daarom een screenprotector op het touchscreen van de Samsung Galaxy A5 2017.

Gorilla Glass in nieuwstaat met screenprotector

Combineer dit met een leuk hoesje, zoals een Samsung Galaxy A5 2017 design hoesje of een TPU case! Hoewel de Samsung smartphone is voorzien van Gorilla Glass 4, blijft het materiaal kwetsbaar. Een sleutelbos in de broekzak of een val op de grond levert al snel een flinke kras of barst op. Met een Samsung screenprotector voorkom je schade. Het overkomt iedereen vroeg of laat dat de telefoon een keer op de grond valt. Wees dus goed voorbereid!

Er zijn verschillende soorten screenprotectors voor de Samsung Galaxy A5 2017. Een screenprotector van glas is de veiligste optie. Door de extra laag glas kan er geen barst of scheur in het touchscreen komen. Onze Samsung Galaxy A5 2017 screenprotector van echt glas is zeer  eenvoudig aan te brengen en nog eenvoudiger te verwijderen. Dit zonder lijmresten natuurlijk. Het touchscreen van je telefoon zal na het aanbrengen van het tempered glass perfect blijven functioneren. 

Hoesjes en screenprotectors op maat gemaakt

Onze Samsung Galaxy A5 2017 Screen Protector is speciaal op maat gemaakt. Het biedt goede bescherming tegen krassen en vuil. Maak het scherm eerst vet- en stofvrij met de bijgeleverde doekjes en plaats voorzichtig de screen protector op het scherm. Het fijne aan deze screenprotector is dat je bij fel zonlicht gewoon nog van je scherm kunt genieten. Verleng de levensduur van je Samsung Galaxy A5 2017 aanzienlijk met een screen protector en een smartphone hoesje van B2C Telecom.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Je kunt zelf hoesjes ontwerpen