Samsung Galaxy A5 2017 telefoonhoesjes

Samsung Galaxy A5 2017 accessoires

Samsung Galaxy A5 2017 hoesjes en accessoires

De Samsung Galaxy A5 2017 is een gsm met een waanzinnige prijs-kwaliteitverhouding. Het toestel heeft dure features en een strak design dat normaal gesproken alleen is weggelegd voor premium flagship modellen. En zo dient u deze gsm dus ook te behandelen! Bij B2C Telecom vindt u de leukste gsm-hoesjes en accessoires om uw nieuwe toestel optimaal te beschermen.

Samsung Galaxy A5 2017: toestel met uitstekende specs

Het eerste wat u ziet als u kijkt naar de nieuwe Galaxy A5 is het prachtige scherm. Het 5,2 inch 1080p AMOLED scherm verzekert u van spetterende kleuren en laat zowel foto’s als video’s in hoge kwaliteit zien. Doordat de gsm bovendien dunne schermranden heeft, wordt u niet afgeleid en lijkt het beeld nog meer naar voren te komen. Een typisch kenmerk van een Samsung gsm anno 2017.

Hoewel de gsm is voorzien van het ijzersterke Gorilla Glass 4, blijft het glas (zoals bij eigenlijk elke gsm) nog altijd kwetsbaar. Een sleutelbos in de broekzak of een val van flinke hoogte levert al snel een flinke kras of barst op. En omdat u dat natuurlijk ten koste van alles wilt voorkomen, beschermt u de voorzijde van het toestel met een leuk hoesje van B2C Telecom.

Leuke Samsung Galaxy A5 2017 hoesjes kopen

Op deze pagina vindt u tal van hoesjes voor de Samsung Galaxy A5 2017, allemaal van hoge kwaliteit en aantrekkelijk geprijsd. Zoals u gewend bent van B2C Telecom, is de keuze namelijk reuze. Van design hoesjes tot silicone hoesjes, van stand cases tot TPU cases en van boekhoesjes tot fliphoesjes: via onze webshop hebt u het met enkele muisklikken in huis.

Welke case u kiest, is vooral afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Kijkt u veel video’s op het haarscherpe 1080p scherm of leest u graag e-books zonder de gsm vast te houden? Dan is een stand case natuurlijk superhandig. Als design voor u belangrijker is dan functionaliteit, kiest u voor een van de hippe design hoesjes op onze website.

Accessoires voor de Samsung Galaxy A5 2017

Hoewel de kans groot is dat u tussen onze design hoesjes altijd wel een geschikt ontwerp vindt, kan het natuurlijk dat u op zoek bent naar een hoesje dat nét even origineler is. Geen probleem, want met onze handige Phone Case Designer ontwerpt u gewoon uw eigen hoesje. Voeg zelf tekst en afbeeldingen toe voor een unieke herinnering of een persoonlijke boodschap.

Ook de accessoires voor uw Samsung Galaxy A5 2017 haalt u natuurlijk bij B2C Telecom. Bescherm uw toestel nog beter met een speciale screenprotector en kies voor het gebruiksgemak van een handige autohouder. De beste accessoires koopt u bij ons tegen een voordelige prijs.