Samsung Galaxy A3 2016 (SM- A310) telefoonhoesjes

Samsung Galaxy A3 2016 (SM- A310) accessoires

GSM-hoesjes Samsung Galaxy A3 (2016) (SM-A310) – B2C Telecom

De Samsung Galaxy A3 (2016) (SM-A310) is de vernieuwde versie van de originele Galaxy A3 (2015). Belangrijk verschil is de camera op het toestel. Die is van standaard 8 megapixel uitgebreid naar 13 megapixel. In samenspel met de speciale lens aan de voor en achterzijde zorgt dit ervoor dat u scherpere foto’s maakt onder alle omstandigheden. Stop deze Samsung Galaxy A3 (2016) (SM-A310) in een praktisch GSM-hoesje, zodat de smartphone langer functioneel blijft.

De Galaxy A3 (2016) heeft een 4,7-inch display (Full HD SuperAMOLED), een dual-sim optie en de krachtige quad-core processor zorgt voor vlotte prestaties tijdens het appen, gamen en surfen. Deze Samsung Galaxy A3 (2016) (SM-A310) zal vlot blijven presteren door gebruik te maken van een degelijk GSM-hoesje. Ons assortiment is ruim en gevarieerd, dus ongetwijfeld zal het hoesje van uw voorkeur terug te vinden zijn op onze website.

We hebben namelijk bij het samenstellen van ons assortiment rekening gehouden met de wensen van verschillende type gebruikers. Gebruikt u de Samsung Galaxy A3 (2016) (SM-A310) meer privé dan zakelijk, dan houd u hier rekening mee. Dan zal de keuze bijvoorbeeld eerder vallen op een GSM-hoesje met vrolijke hondjes. Bestelt u samen met een aantal collega’s een hoesje voor op de werkvloer, dan zal de keus misschien eerder uitgaan naar een print met marmer.

Design hoesjes Samsung Galaxy A3 (2016) (SM-A310)

Hoe dan ook zijn al onze design hoesjes gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat de Samsung Galaxy A3 (2016) (SM-A310) schokbesteding is bij tal van incidenten. Incidenten die dus bij gebruik van een smartphonehoesje niet noodlottig hoeven te zijn. De GSM blijft zeer praktisch in gebruik dankzij de verschillende speciale uitsparingen in de Samsung hoesjes. Mocht u het te lastig vinden om een keus te maken uit ons gevarieerde aanbod van design hoesjes, dan is het wellicht een optie om uw eigen hoesje te ontwerpen op onze website. Hiermee geeft u de Samsung Galaxy A3 (2016) (SM-A310) een exclusief karakter.

Screenprotectors Samsung Galaxy A3 (2016) (SM-A310)

Lijkt het u schitterend om die foto’s van uw laatste onvergetelijke vakantie samen met uw vriend op vriendin op uw smartphone hoesje te hebben? Dat kan, met behulp van onze unieke Photo Case Designer. Op onze website staat prefect uitgelegd hoe u dit voor elkaar krijgt. Overigens wordt op onze website ook perfect uit de doeken gedaan hoe u een screenprotector aanbrengt op de Samsung Galaxy A3 (2016) (SM-A310). Een screenprotector vormt een ideaal schild, dat het telefoonscherm beschermt tegen krassen. Besluit u een GSM-hoesje te bestellen op de website van B2C Telecom, bekijk dan meteen ons aanbod van screenprotectors!