Samsung Galaxy A3 2016 (SM- A310) telefoonhoesjes

Samsung Galaxy A3 2016 (SM- A310) accessoires

Telefoonhoesjes Samsung Galaxy A3 (2016) (SM-A310) – B2C Telecom

De Samsung Galaxy A3 (2016) (SM-A310) is de vernieuwde versie van de originele Galaxy A3 (2015). Belangrijk verschil is de camera op het toestel. Die is van standaard 8 megapixel uitgebreid naar 13 megapixel. In samenspel met de speciale lens aan de voor en achterzijde zorgt dit ervoor dat je scherpere foto’s maakt onder alle omstandigheden. Stop deze Samsung Galaxy A3 (2016) (SM-A310) in een praktisch telefoonhoesje, zodat de smartphone langer functioneel blijft.

De Galaxy A3 (2016) heeft een 4,7-inch display (Full HD SuperAMOLED), een dual-sim optie en de krachtige quad-core processor zorgt voor vlotte prestaties tijdens het appen, gamen en surfen. Deze Samsung Galaxy A3 (2016) (SM-A310) zal vlot blijven presteren door gebruik te maken van een degelijk telefoonhoesje. Ons assortiment is ruim en gevarieerd, dus ongetwijfeld zal het hoesje van jouw voorkeur terug te vinden zijn op onze website.

We hebben namelijk bij het samenstellen van ons assortiment rekening gehouden met de wensen van verschillende type gebruikers. Gebruik je de Samsung Galaxy A3 (2016) (SM-A310) meer privé dan zakelijk, dan houd je hier rekening mee. Dan zal je keuze bijvoorbeeld eerder vallen op een telefoonhoesje met vrolijke hondjes. Bestel je samen met een aantal collega’s een hoesje voor op de werkvloer, dan zal je keus misschien eerder uitgaan naar een print met marmer.

Design hoesjes Samsung Galaxy A3 (2016) (SM-A310)

Hoe dan ook zijn al onze design hoesjes gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat de Samsung Galaxy A3 (2016) (SM-A310) schokbesteding is bij tal van incidenten. Incidenten die dus bij gebruik van een smartphonehoesje niet noodlottig hoeven te zijn. De telefoon blijft zeer praktisch in gebruik dankzij de verschillende speciale uitsparingen in de Samsung hoesjes. Mocht je het te lastig vinden om een keus te maken uit ons gevarieerde aanbod van design hoesjes, dan is het wellicht een optie om je eigen hoesje te ontwerpen op onze website. Hiermee geef je de Samsung Galaxy A3 (2016) (SM-A310) een exclusief karakter.

Screenprotectors Samsung Galaxy A3 (2016) (SM-A310)

Lijkt het je schitterend om die foto’s van je laatste onvergetelijke vakantie samen met je vriend op vriendin op je smartphone hoesje te hebben? Dat kan, met behulp van onze unieke Photo Case Designer. Op onze website staat prefect uitgelegd hoe je dit doet. Overigens wordt op onze website ook perfect uit de doeken gedaan hoe je een screenprotector aanbrengt op de Samsung Galaxy A3 (2016) (SM-A310). Een screenprotector vormt een ideaal schild, dat het telefoonscherm beschermt tegen krassen. Besluit je een telefoonhoesje te bestellen op de website van B2C Telecom, bekijk dan meteen ons aanbod van screenprotectors!