Samsung Galaxy A3 Hoesje Extra dun
Samsung Galaxy A3 Hoesje Extra dun
Samsung Galaxy A3 Hoesje Extra dun
Samsung Galaxy A3 Hoesje Extra dun
Samsung Galaxy A3 Hoesje Extra dun
Samsung Galaxy A3 Hoesje Extra dun
Samsung Galaxy A3 Hoesje Extra dun
Samsung Galaxy A3 Hoesje Extra dun

Samsung Galaxy A3 Hoesje Extra dun

€ 7,95
€ 6,95
nog 5 op voorraad
Gratis verzending
Op werkdagen voor 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
14 dagen bedenktijd
Verzending met track & trace *

Samsung Galaxy A3 flexibel hoesje voor bescherming van de achterkant en randen van je telefoon. Dit hoesje is gemaakt van TPU en is een flexibel en zacht (maar niet te zacht) materiaal. Dit hoesje beschermt je telefoon aan de achterkant en de zijkanten. Mocht de telefoon vallen dan zal dit niet snel een beschadiging oplopen aangezien de randen ook voorzien zijn van TPU materiaal en de grond niet direct niet kan raken. Met de opstaande randen wordt het display van je telefoon zo optimaal mogelijk beschermd tegen krassen en vlekken. Om ook het scherm goed te beschermen hiertegen adviseren wij bij dit product altijd een screenprotector te gebruiken. Je telefoon is al heerlijk dun en zal met dit hoesje niet veel dikker worden. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Kenmerken:

  • Speciaal op maat gemaakt voor de Samsung Galaxy A3 (SM-A300F)
  • Uitstekende pasvorm door elastisch vermogen
  • Gemaakt van hoge kwaliteit TPU materiaal
  • Niet stroef, dus geschikt voor broekzak
  • Toegang tot alle poorten en knoppen
  • Licht van gewicht
  • 0.6 mm dikte
  • Merk: Enkay
  • Kleur: Transparant
A3TPUT
8718894160688
B2Ctelecom
Hoesjes
TPU
Back Cover

Zakelijke bestelling

Voor zakelijke klanten, die grote aantallen willen bestellen, kunnen we een offerte op maat schrijven. Bekijk onze brochure of neem contact op voor meer informatie of een offerte.

1 / 10

betere afspraken met post.nl want tot op heden is mijn bestelling nog niet geleverd. is reeds verzonden van maandag en we zijn reeds zaterdag. ik moest voor de bestelling niet thuis blijven want het kon perfect in mijn brievenbus. ik vond het al verdacht dat er in de mail stond : Mocht u uiterlijk vijf werkdagen na verzending uw bestelling niet hebben ontvangen neem dan contact met ons op. Gaat dan zoveel verloren via Post.nl? Beter Bpost inschakelen dan !?!

ik zou graag de positieve punten geven over dit bedrijf maar tot op heden heb ik mijn bestelling nog niet ontvangen. vandaar maar 1 ster.

op 11-08-2018 om 16:15

Reactie B2C Telecom:
Beste C. Devoldere, hartelijk dank voor uw bericht. Wat vervelend dat uw bestelling niet is aangekomen. Helaas gaat er bij de post wel eens iets verloren en we vermoeden dat dit ook het geval bij u is geweest. U heeft al via de mail te kennen gegeven dat u de bestelling niet meer wilt ontvangen en wij zullen dit verder met u afhandelen. Mocht u nog vragen hebben dan horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, B2C Telecom