One Plus 2 telefoonhoesjes

One Plus 2 accessoires

Bescherm OnePlus 2 met hoesjes B2C Telecom

De OnePlus 2 is een krachtig en zeer aantrekkelijk geprijsd toestel. De fabrikant van de telefoon heeft de prijs van de hardware laag kunnen houden omdat de toestellen alleen op de website van de OnePlus worden verkocht. Dat komt overeen met onze zienswijze. Wij doen er ook alles aan om de prijs van onze smartphone hoesjes zo laag mogelijk te houden. Dit kunnen we onder meer doen omdat we veel van onze hoesjes zelf printen.  

De OnePlus 2 heeft een krachtige processor met acht cores en een groot scherm. Samen met de aanwezige gigabytes kan deze smartphone de zwaarste apps en games draaien. Daarnaast kun je met de OnePlus 2 zeer goed multitasken. Nu heb je nog een telefoonhoesje nodig waarmee je de specificaties van deze telefoon goed beschermt. Onze OnePlus 2 TPU hoesjes vormen het perfecte schild voor dit toestel.

OnePlus 2 TPU hoesje flexibel en stevig

Dit simpele, doch onbreekbare hoesje beschermt jouw telefoon tegen krassen en andere beschadigingen. Het is gemaakt van hoge kwaliteit TPU, flexibel, licht in gewicht en ligt prettig in de hand. Het is net alsof er geen hoesje om de OnePlus 2 zit. Alle hoeken en randen van de One Plus 2 worden door dit hoesje goed beschermd. Alle knoppen en poorten zijn perfect te bedienen zonder dat de One Plus 2 uit het hoesje gehaald moet worden.

De OnePlus 2 heeft een fraai 5,5 inch scherm, dat beelden toont in Full HD-resolutie. Teksten en afbeeldingen zijn altijd fraai zichtbaar en door de IPS-technologie zullen kleuren van je scherm af spatten. Het apparaat is bovendien voorzien van een vingerafdrukscanner. Deze is onder het scherm geplaatst. Daarmee kun je snel en veilig je telefoon ontgrendelen. Extra veiligheid las je in met een One Plus hoesje van B2C Telecom.

Aantrekkelijke printjes op OnePlus 2 hoesje

Hou je van stand cases, omdat ze van veel extra opties zijn voorzien? Dat komt zeer goed uit. Onze OnePlus 2 stand cases zijn handig en ogen erg mooi. Deze beschermende hoesjes met magnetische sluiting zijn op maat gemaakt en hebben zeer aantrekkelijke printjes. De telefoonhoesjes zijn voorzien van twee handige vakjes. Hier kun je pasjes en geld in kwijt. Ook kun je de stand cases als standaard neerzetten. Als je voor dit hoesje kiest, val je zeker op met je One Plus Two.

B2C Telecom biedt altijd waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting!
  • Zeer snelle levering
  • Prints op design hoesjes exclusief en duurzaam
  • Bij B2C Telecom kun je zelf hoesjes ontwerpen