Nokia Lumia 635 telefoonhoesjes

Nokia Lumia 635 accessoires

Bescherm Nokia Lumia 635 met goedkope hoesjes van B2C Telecom

De Nokia Lumia 635 is populair onder liefhebbers van volwaardige telefoons voor een schappelijk prijsje. De smartphone wordt geleverd met Windows Phone 8.1 en een quad core-processor. Deze leuk geprijsde telefoon verdient, net als de duurdere modellen, gewoon de beste bescherming. Daarom koop je een leuk Nokia Lumia 635 hoesje. We hebben vele cases in ons assortiment, zoals stand cases, TPU hoesjes, boekhoesjes en fliphoesjes. Je kunt ook zelf een uniek Nokia Lumia 635 hoesje maken.

Met Windows Phone 8.1 heb je toegang tot Microsoft Office for Mobile en het handige Nokia Rijden-navigatiepakket. De Nokia Lumia 635 heeft ook 4G-mogelijkheden, waardoor razendsnel internetten geen probleem is. Onze hoesjes zijn duurzaam, stevig en schitterend om te zien. Kijk maar eens naar onze Nokia Lumia 635 design hoesjes. Deze cases zijn voorzien van de leukste printjes van B2C Telecom. Onze grafisch designer heeft hier flink in geïnvesteerd.

Zijn designs zou je ook kunnen gebruiken als je zelf een Nokia Lumia 635 hoesje ontwerpt. Ook zware taken zijn goed uit te voeren met deze Nokia Lumia 635. Dit toestel is met een leuke Nokia case zeer goed beschermd tegen krassen, barsten, scheurtjes of andere vormen van schade. Je kunt kiezen uit een boekhoesje, stand case, TPU case of een flip case. De boekhoesjes van B2C Telecom worden het meest besteld. Ze zijn ook zeer praktisch.

Ontwerp een uniek Nokia Lumia 635 hoesje met eigen foto’s

De cases hebben vakjes, waarin je geld en pasjes kwijt kunt. Tevens is de magnetische sluitclip aan de buitenkant zeer handig. Op dit soort hoesjes kun je in een aantal simpele stappen ook een eigen ontwerp zetten met ons PCD-programma. Je kunt vele foto’s, eigen teksten en een logo op de case zetten.

Ons PCD-programma is uiterst gebruiksvriendelijk en prettig om mee te werken. De boekhoesjes worden volledig bedrukt, inclusief sluitclip. Met de PCD kun je deze sluitclip zelf voorzien van een leuke print. Ook voor andere accessoires, zoals autohouders en laders, zit je goed bij B2C Telecom.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer nu van bundelkorting!
  • Hoesjes kun je kosteloos retourneren
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Gecertificeerd met belangrijkste keurmerken