Nokia 9 telefoonhoesjes

Nokia 9 accessoires

Bescherm Nokia 9 met hoesjes B2C Telecom

De Nokia 9 heeft een Snapdragon-chip van Qualcomm, 128GB aan opslagruimte en een IP68-certificatie. De telefoon is dus stof- en waterdicht. Dit is een verbetering ten opzichte van de bestaande Nokia-toestellen, die slechts spatwaterdicht zijn. Het fraaie design kun je beschermen met een leuk Nokia design hoesje, maar ook stand cases en standaard boek- en fliphoesjes vormen zeer waardevolle accessoires.

De Nokia 9 heeft een scherm heeft met hele dunne randen. Het display loopt tot in de zijkanten door. Het is echter geen voorkant vullend scherm. Aan de bovenzijde is in de zwarte balk namelijk de frontcamera verwerkt. Aangezien dit toestel zeer prijzig is, lijkt het ons logisch dat je voor de bescherming van een goedkoop Nokia hoesje gaat. Met een Nokia 9 hoesje zoals een stand case is de telefoon altijd en overal veilig te gebruiken.

Handige Nokia 9 hoesjes met opbergvakjes

Het design van de Nokia is van metaal en de afgeronde randen zorgen dat het toestel lekker in de hand ligt. De vingerafdrukscanner zit aan de achterkant van het toestel. We merken dat dit steeds vaker het geval is. Met een fraai Nokia 9 hoesje bescherm je dit vlaggenschip optimaal. Bovendien is een Nokia 9 stand case multifunctioneel.

Dankzij de standaard kun je zeer comfortabel filmpjes kijken. Stand cases bieden bescherming tegen beschadigingen zoals barsten en krassen op het scherm of het design. De boek hoesjes hebben drie opbergvakjes voor pasjes en papiergeld en zijn gemaakt van PU leer van goede kwaliteit. Dankzij de op maat gemaakte uitsparingen in het hoesje heb je altijd toegang tot alle knoppen en poorten.

Nokia 9 hoesjes sluiten makkelijk

Het hoesje wordt handig afgesloten, met een magnetisch lipje aan de buitenkant. Valt het toestel op de grond, dan zal het nooit open klappen. Het Nokia hoesje is gemaakt van hoge kwaliteit PU leer en de op maat gemaakte houder van TPU. De houder is dus zeer flexibel. Net als de Nokia 8 is de Nokia 9 voorzien van een dubbele camera. Dit levert zeer scherpe foto’s op, die je zelf op een hoesje zou kunnen plaatsen. Bij B2C Telecom is het namelijk mogelijk om zelf Nokia hoesjes te ontwerpen, met eigen afbeeldingen en teksten. Ook hebben we schitterende design hoesjes voor Nokia telefoons.

B2C Telecom biedt altijd waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken