Nokia 8 Sirocco telefoonhoesjes

Nokia 8 Sirocco accessoires

Koop een leuk Nokia 8 Sirocco hoesje bij B2C Telecom

De Nokia 8 Sirocco lijkt totaal niet op de Nokia 8. Het vlaggenschip van de Finse fabrikant heeft onder andere een fraai oled scherm en een gewone twaalf megapixel camera en een 13 megapixel camera met zoomlens. Voor leuke Nokia 8 Sirocco hoesjes kun je uitstekend terecht op de website van B2C telecom. We hebben verschillende soorten Nokia hoesjes in de aanbieding. Een design hoesje is een zeer exclusieve optie, terwijl zelf een case maken weer zeer uniek is.

De naam Sirocco is ontleend aan de gelijknamige krachtige wind die uit de verzengende Sahara naar de Middellandse Zee waait. Deze mengeling van kracht en verfijning zie je ook terug in de Nokia 8 Sirocco. Trouwens, ook in onze telefoonhoesjes. Want onze Nokia 8 Sirocco hoesjes zijn gemaakt van TPU en PU leer. TPU is een onbreekbaar materiaal. Het leer geeft de smartphonehoesjes een chique uitstraling.

Uitgesproken design hoesjes zijn de finishing touch

De Nokia 8 Sirocco heeft een uitgesproken design, net als onze Nokia hoezen. De Nokia 8 heeft een roestvrijstalen frame met glazen voor- en achterkant. Dit frame heeft natuurlijk een goedkope Nokia 8 Sirocco case nodig. De Nokia 8 sirocco beschikt verder over een oled scherm. Deze oled techniek komt voor het eerst terug op een smartphone van de Finse fabrikant. Met een scherm zoals dit kun je moeilijk zonder een hoesje. Je wilt immers niet dat het scherm na een val op de grond vervangen moet worden.

Ontwerp je eigen Nokia 8 Sirocco hoesje met logo of naam

Een design hoesje staat erg mooi, maar je kunt ook zelf een case ontwerpen. Met onze Phone Case Designer is het mogelijk om een logo of jouw naam op een boekhoesje of een stand case te zetten. Dit levert een uniek en persoonlijk resultaat op. Je kunt de print zetten op een TPU case en op een stand case. Bij een TPU case is een screenprotector zeer nuttig, omdat het touchscreen dan optimaal beschermd is. Het aanbrengen van een screenprotector op je smartphone is erg makkelijk. Je kunt ze bestellen in folie en van glas.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken