Nokia 7 Plus telefoonhoesjes

Nokia 7 Plus accessoires

Bijzondere Nokia 7 Plus hoesjes vindt u bij B2C Telecom

De Nokia 7 Plus is een midrange smartphone met een randloos scherm. Daarnaast heeft de gsm een aantal zeer hoogwaardige camera’s, waarmee u zeer scherpe foto’s kunt schieten. Bent u op zoek naar een goede bescherming van de gsm, in de vorm van een leuk Nokia 7 Plus hoesje? Dan koopt u die natuurlijk op onze website. We hebben design hoesjes, stand cases en TPU cases die uw Nokia 7 Plus op een fantastische manier beschermen. U kunt ook zelf een Nokia 7 Plus hoesje maken, met uw naam erop. Een Nokia 7 Plus hoesje met een logo van een bedrijf staat ook erg mooi.

De Nokia 7 Plus heeft een unibody-behuizing, die is gemaakt van metaal. Dit geeft de Nokia 7 Plus een high-end uitstraling. Als u hier ook nog eens een luxe Nokia 7 Plus design hoesje bij koopt, dan is het helemaal net alsof u geen mid range gsm maar een high end smartphone in handen hebt. Deze design hoesjes zijn in verschillende spannende thema’s te krijgen. Staat u niet zo te springen bij de aanblik van deze thematische cases? Ontwerp dan uw eigen Nokia 7 Plus hoesje!

Zet uw naam of een logo op een Nokia 7 Plus hoesje

De Nokia 7 Plus is behoorlijk veelzijdig. De gsm heeft een groot scherm van zes inch en een vlotte Snapdragon 660-chip, die grootse prestaties koppelt aan energiezuinigheid. De Nokia 7 Plus heeft een flinke 3800 mAh-accu en de smartphone kan snel worden opgeladen door middel van de usb-c-poort. Bent u echt op zoek naar iets unieks? Kies er dan voor om uw eigen Nokia 7 Plus hoesje te ontwerpen. Dit kan met onze Phone Case Designer, een unieke ontwerpmodule.

Het 6 inch voorkantvullende scherm van de Nokia 7 Plus heeft een resolutie van 2160 bij 1080 pixels. Dit touchscreen blijft niet alleen draaien met een hoesje, maar ook met een screenprotector. Met een Nokia 7 Plus screenprotector van folie of glas kan het scherm een stootje hebben. Samen met het Nokia 7 Plus hoesje biedt deze accessoire de ultieme bescherming voor uw smartphone.

B2C Telecom biedt waar voor uw geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken