Nokia 7 Plus telefoonhoesjes

Nokia 7 Plus accessoires

Bijzondere Nokia 7 Plus hoesjes vind je bij B2C Telecom

De Nokia 7 Plus is een midrange smartphone met een randloos scherm. Daarnaast heeft de telefoon een aantal zeer hoogwaardige camera’s, waarmee je zeer scherpe foto’s kunt schieten. Ben je op zoek naar een goede bescherming van de telefoon, in de vorm van een leuk Nokia 7 Plus hoesje? Dan koop je die natuurlijk op onze website. We hebben design hoesjes, stand cases en TPU cases die jouw Nokia 7 Plus op een fantastische manier beschermen. Je kunt ook zelf een Nokia 7 Plus hoesje maken, met jouw naam erop. Een Nokia 7 Plus hoesje met een logo van een bedrijf staat ook erg mooi.

De Nokia 7 Plus heeft een unibody-behuizing, die is gemaakt van metaal. Dit geeft de Nokia 7 Plus een high-end uitstraling. Als je hier ook nog eens een luxe Nokia 7 Plus design hoesje bij koopt, dan is het helemaal net alsof jij geen mid range telefoon maar een high end smartphone in handen hebt. Deze design hoesjes zijn in verschillende spannende thema’s te krijgen. Sta jij niet zo te springen bij de aanblik van deze thematische cases? Ontwerp dan je eigen Nokia 7 Plus hoesje!

Zet jouw naam of een logo op een Nokia 7 Plus hoesje

De Nokia 7 Plus is behoorlijk veelzijdig. De telefoon heeft een groot scherm van zes inch en een vlotte Snapdragon 660-chip, die grootse prestaties koppelt aan energiezuinigheid. De Nokia 7 Plus heeft een flinke 3800 mAh-accu en de smartphone kan snel worden opgeladen door middel van de usb-c-poort. Ben je echt op zoek naar iets unieks? Kies er dan voor om je eigen Nokia 7 Plus hoesje te ontwerpen. Dit kan met onze Phone Case Designer, een unieke ontwerpmodule.

Het 6 inch voorkantvullende scherm van de Nokia 7 Plus heeft een resolutie van 2160 bij 1080 pixels. Dit touchscreen blijft niet alleen draaien met een hoesje, maar ook met een screenprotector. Met een Nokia 7 Plus screenprotector van folie of glas kan het scherm een stootje hebben. Samen met het Nokia 7 Plus hoesje biedt deze accessoire de ultieme bescherming voor jouw smartphone.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken