Nokia 3.1 (2018) telefoonhoesjes

Nokia 3.1 (2018) accessoires

Hier vind je de goedkoopste en leukste Nokia 3.1 (2018) hoesjes

De Nokia 3.1 (2018) heeft een voorkantvullend scherm en draait op een nagenoeg kale versie van Android. Onder de motorkap heeft de Nokia 3.1 16GB aan opslagruimte, dat met Nokia micro-sd-ondersteuning is uit te breiden tot wel 256GB. Ben je op zoek naar een leuk Nokia 3.1 (2018) hoesje, dat zeer goede bescherming biedt? Op deze website kun je kiezen uit vele Nokia accessoires zoals stand cases, TPU cases, boekhoesjes, design cases en flip hoesjes. Onze design hoesjes met prints zijn exclusief en je kunt ook zelf een Nokia 3.1 (2018) hoesje ontwerpen met eigen foto’s, teksten en jouw naam of een logo erop.

Op de Nokia 3.1 (2018) staan alleen apps die niet van Google zelf komen. Dit betekent dat je zelf bepaalt wat je aan apps installeert. Voor een bescheiden prijs heb je dus een hele praktische en mooie telefoon. Koop je hier een leuk Nokia 3.1 (2018) hoesje bij, dan zorg je ervoor dat jouw smartphone geen schade oploopt als die uit je handen valt. Ook zullen er geen krassen op het design komen als de Nokia in aanraking komt met scherpe voorwerpen. Onze Nokia 3.1 (2018) hoesjes zijn de missing link voor jouw smartphone. Je kunt eigenlijk niet zonder een goede bescherming in de vorm van een Nokia case.

Ontwerp je eigen Nokia 3.1 (2018) hoesje met jouw naam of een chique logo

Een multifunctionele Nokia stand case is een variant op een boekhoesje en beschermt jouw telefoon aan alle zijden. Het verschil zit hem in de magnetische sluiting. Bij een stand case zit die aan de binnenzijde, een boekhoesje een lipje heeft aan de buitenkant. Verder heeft een Nokia 3.1 (2018) boekhoesje meerdere opbergvakjes. Op stand cases, boekhoesjes en TPU cases kunnen we ook onze eigen fraaie designs zetten. De design hoesjes voor je Nokia 3.1 (2018) bedrukken we in ons eigen magazijn. Hierdoor kunnen we de kosten zeer laag houden. De Nokia 3.1 (2018) design hoesjes zijn beschikbaar in verschillende thema’s. Het is ook een optie je eigen unieke Nokia 3.1 (2018) hoesje te ontwerpen, met onze zeer geavanceerde Phone Case Designer. Je kunt jouw eigen foto’s en teksten op een Nokia hoesje zetten en dit uitbreiden met patronen, effecten en jouw naam in sierletters. Er zijn geen beperkingen, je kunt helemaal los gaan! Bij alle hoesjes past een Nokia 3.1 (2018) screenprotector.  

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Bundelkorting bij grotere bestellingen
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken