Nokia 3 telefoonhoesjes

Nokia 3 accessoires

Hoesjes B2C Telecom en Nokia 3 perfecte match

Het Finse bedrijf HMD Global heeft een serie gsm's uitgebracht onder de Nokia-vlag en de Nokia 3 is een fraai en niet al te prijzig instapmodel. Het toestel draait op Android 7.0 Nougat en met het 5 inch HD-scherm kijken uw favoriete films, series en video’s bijzonder prettig weg. De prijs-kwaliteitverhouding is dus een pluspunt van deze gsm, wat ook geldt voor de daarvoor bestemde hoesjes van B2C Telecom.

Wat dat betreft vullen onze hoesjes en de Nokia 3 elkaar perfect aan. Het toestel is voorzien van een 8-megapixelcamera en beschikt over 16 GB opslaggeheugen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat u onvoldoende bestanden kwijt kunt op de Nokia 3. Uw eventuele zorgen over de duurzame staat van de gsm verdwijnen als sneeuw voor de zon als u er een geschikt hoesje op loslaat. Onze hoesjes zijn goedkoop en een bezienswaardigheid op zich.   

Nokia 3 krijgt onderscheidend hoesje

U kunt kiezen uit allerlei soorten gsm-hoesjes. Onze boekhoesjes sluiten perfect en zijn gemakkelijk open te klappen, waardoor alle functies van de gsm in een handomdraai te gebruiken zijn. Deze smartphonehoesjes sluiten zich vanzelf dankzij het magnetische flapje. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat het fraaie 5 inch scherm plots open en bloot komt te liggen. Afhankelijk van waar uw voorkeur ligt, kunt u kiezen voor strakke uitvoeringen in neutrale kleuren of voor hoesjes met opvallende prints.

In dat laatste geval spreken we over design hoesjes. Alle smartphone hoesjes geven de Nokia 3 extra bescherming. De behuizing van de Nokia 3 is van zichzelf al behoorlijk stevig. Dat komt omdat deze is gevormd uit een blok aluminium met behulp van een CNC-machine. Toch is het verstandig om nog een extra zekerheid in te lassen in de vorm van een Nokia hoesje. Daarmee worden gebruikssporen in de kiem gesmoord.

Nokia 3 in balans met TPU case en screenprotector

Bent u op zoek naar een TPU case, die vooral de achterzijde van de Nokia 3 goed beschermt? Ook dan kunt u natuurlijk terecht bij B2C Telecom. Onze TPU cases hebben als grote voordeel dat ze samen met de Nokia gemakkelijk in uw broekzak glijden en gemaakt zijn van zeer stevig materiaal. Gaat u voor een TPU case, dan is het ook verstandig om in een screenprotector te investeren. Deze vormt een extra soort verzekering voor het scherm. Het type glazen screenprotector voorkomt barsten in het kostbare 5 inch scherm, terwijl een screenprotector van folie als voornaamste taak heeft om stof en vuil weg te houden. Wat geldt voor hoesjes, gaat ook op voor dit soort smartphone accessoires: nergens vindt u ze goedkoper dan bij B2C Telecom.