Motorola Moto Z3 Play accessoires

Bescherm Motorola Z3 Play met bijzondere hoesjes van B2C Telecom

De Motorola Z3 Play heeft een zes inch scherm met een resolutie van 1080 x 2220. Verder heeft dit toestel een moderner design dan je van Motorola gewend bent. Zoek je naar de perfecte bescherming van dit elegante design, in de vorm van een Motorola Z3 Play hoesje? Onze Motorola Z3 Play hoesjes doen zelfs meer dan dat. Kijk maar eens naar onze Motorola Z3 Play design hoesjes, die voorzien zijn van exclusieve printjes in allerlei thema’s. En dan hebben we het nog niet gehad over de optie om zelf een Motorola Z3 Play hoesje te ontwerpen.

Zoek je naar een degelijke TPU case, stand case of een zeer praktisch standaard boekhoesje, dan koop je die nergens goedkoper dan bij B2C Telecom. Deze cases beschikken over alle eigenschappen die je jezelf maar kunt wensen. Het TPU en het PU leer zijn zeer stevig en zeer luxe, dus kun je hier prima mee voor de dag komen. Voor pasjes en briefgeld zijn de houders en vakjes in de boekhoesjes uitstekend geschikt. Daar komt bij dat je van deze standaard Motorola Z3 Play cases hele bijzondere en zelfs unieke producten kunt maken.

Onze design hoesjes maken jouw Motorola Z3 Play zeer trendy

Dit kan op de eerste plaats door jezelf open te stellen voor een hip en trendy design hoesje. Deze Motorola Z3 Play hoesjes zijn ontworpen door B2C Telecom en in geen enkele andere winkel of webshop te koop. De design hoesjes van B2C Telecom en de Motorola Z3 Play vormen een exclusieve match. Alle design hoesjes zijn op maat gemaakt voor jouw Motorola Z3 Play. De printjes zijn er in allerlei thema’s: van dieren tot reizen en van landschappen tot vlaggen. Sommige afbeeldingen hebben we op zogenaamde clip arts gezet. Deze kun je weer gebruiken voor het ontwerpen van je eigen Motorola Z3 Play hoesje.

Zet jouw eigen design op een boekhoesje of een TPU case

Jouw unieke ontwerp kun je op een boekhoesje, TPU hoesje of stand case zetten. Kies eerst het hoesje waar je het meest mee hebt. Bekijk je heel veel filmpjes, dan zou een stand case voor jou wel eens het ideale product kunnen zijn. Deze Motorola cases hebben namelijk een standaard. Maak zelf eens een goedkoop Motorola Z3 Play hoesje met een foto van je sportheld of popidool. Met het grootste gemak zet je meerdere foto’s en teksten op een Motorola Z3 Play hoesje.