Motorola Moto Z Play telefoonhoesjes

Motorola Moto Z Play accessoires

Hoesje B2C Telecom maakt spelen met Moto Z Play een feest

De Moto Z Play vanis het meest budgetvriendelijke toestel uit de bekende Moto Z-serie. Het is een modulaire smartphone, waar je extra modules op kunt klikken zoals camera met optische zoom of een speaker. Daarnaast kun je je geluk niet op met de exceptionele accuduur op deze telefoon.Extra gelukkig word je als je een hoesje neemt voor deze smartphone, waardoor de bescherming van de Moto Z Play gegarandeerd wordt.

Spelen met Moto Z Play wordt een feest met onze design hoesjes. Deze hoesjes hebben prachtige prints en zijn zeer functioneel. De ruime opbergvakjes zijn ideaal om briefgeld, notities en pasjes in te bewaren. Wie heeft er nog een portemonnee nodig, met zulke handige en exclusieve telefoonhoesjes! Trouwe klanten van B2C Telecom weten dat het echter nog exclusiever kan, door je eigen hoesje voor de Moto Z Play te ontwerpen.

Zelf hoesje maken voor Moto Z Play

Om dat te bewerkstelligen kun je gebruik maken van onze Photo Case Designer op onze website. Met dit handige hulpmiddel ben je in staat om je smartphonehoesje te personaliseren. Eigen foto’s van een onvergetelijke trip naar Venetië of van je sporthelden, huisdieren of dierbaren kun je op schitterende wijze vastleggen op het hoesje van je Moto Z Play. Ook bedrijven kunnen hun eigen hoesje maken, indien ze hun communicatie via smartphone een speciaal tintje willen geven. Een gratis proefdruk zorgt ervoor dat u zelf de regie kunt voeren over het uiteindelijke resultaat.

Hoesje voor Moto Z Play biedt dubbele bescherming

Wij weten in elk geval zeker dat personeelsleden gecharmeerd raken van zo’n initiatief. We hebben immers al vele klanten tevreden gesteld. Dat doen we ook met onze stand cases. Deze hoesjes bieden dubbele protectie, omdat de hard case houder de Moto Z Play aan alle kanten goed beschermt. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat de telefoon bij de aanraking van een harde ondergrond meteen in de kreukels ligt. Door een klein bedrag uit te geven aan een leuk telefoonhoesje kun je nog lang blijven genieten van je favoriete apps.

Meest kwetsbaar onderdeel van de Moto Z Play is wellicht nog het scherm. Dit wordt immers voortdurend blootgesteld aan invloeden van buitenaf. Komt er iets scherps mee in aanraking, zoals tafelzilver of een sleutelbos, dan kan dit al behoorlijke gevolgen hebben voor de Moto Z Play. Daarom is het verstandig om een screenprotector aan te brengen op je smartphone. Of die nu mat of glans is, hij geeft samen met het hoesje meer glans aan de Moto Z Play.