Motorola Moto Z telefoonhoesjes

Motorola Moto Z accessoires

B2C Telecom-hoesje van meerwaarde voor Moto Z

Moto Mods zijn als losse elementen toe te voegen aan de Moto Z-telefoons van . Je klikt ze vrij eenvoudig op de achterkant van de smartphone. Na de Moto Z Play is dit de tweede telefoon van met ondersteuning voor Moto Mods, die behoorlijk prijzig in aanschaf zijn. Dat geldt niet voor onze hoesjes, die van grote meerwaarde zijn voor de Moto Z.

De Moto Mods zijn zeer onderscheidend en deze bijzondere telefoon heeft ook nog eens een veel krachtigere processor dan zijn voorganger. Ook is het ontwerp dunner, gemaakt van metaal. Dit zorgt ervoor dat je voor de Moto Z diep in de buidel moet tasten. Het dunne ontwerp verdient dan ook het beste telefoonhoesje dat er is. Onze design hoesjes vormen het ideale harnas voor deze bijzondere smartphone.

Bijzondere Moto Z verdient bijzonder hoesje

Een prachtige gadget als de Moto Z koop je niet van de ene op de andere dag. Dit is een smartphone om te koesteren. Het eerste wat je doet als je deze telefoon in je bezit hebt, is natuurlijk een hoesje bestellen. Indien je een toestel koopt van rond de zeshonderd euro, is een bedrag van rond de twintig euro immers peanuts. En daar krijg je maximale bescherming voor terug, in de vorm van een flexibele plastic case. Mocht de Moto Z een klap krijgen te verduren, dan zorgen de hoesjes ervoor dat deze zo goed mogelijk wordt opgevangen. Op manier blijft de hardware in tact en blijven alle programma´s en onderdelen soepel draaien.

Een speciale telefoon mag een speciaal hoesje hebben. En specialer dan op onze website zul je ze niet snel aantreffen. Zeker niet als je een eigen hoesje maakt voor de Moto Z. Dit kan op onze website. Wij bieden de mogelijkheid om tot tien persoonlijke afbeeldingen op het smartphone hoesje te plaatsen. Bijvoorbeeld de mooiste foto's van je huisdier, voetbalelftal of reunie. Op die manier wordt de Lenevo Moto Z pas echt gedenkwaardig!

Moto Z hipper met hoesje

Bedrijven kunnen logo´s en corporate teksten kwijt op het telefoonhoesje, waardoor het lijkt alsof de Moto Z compleet op maat gemaakt is. Je kunt ook voor een hip TPU hoesje kiezen met standaard functie. De twee lagen, gemaakt van TPU materiaal en stevig plastic, maken de Moto Z minder kwetsbaar tijdens een incident. Onze smartphonehoesjes geven de Moto Z de bescherming die het absoluut nodig heeft!