Motorola Moto X4 accessoires

Bescherm Motorola Moto X4 met hoesjes B2C Telecom 

De Motorola Moto X4 valt op met de dubbele camera, de waterdichte behuizing van glas en metaal en met de digitale assistent Amazon Alexa. Wilt u dit toestel goed beschermen, dan doet u dat met een goedkoop Motorola Moto X4 hoesje van B2C Telecom. Met de Motorola Moto X4 hoesjes van B2C Telecom krijgt uw gsm een langere levensduur.

Het design van de Motorola Moto X4 is prima op orde. De voorkant en de achterkant zijn gemaakt van Gorilla Glass en de gsm is zeer goed afgewerkt. Wij hebben hoesjes die niet alleen dit fraaie ontwerp beschermen, ze zorgen ook nog eens voor een hele mooie uitstraling. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar onze verfijnde stand cases. Een Motorola Moto X4 stand case ziet er schitterend uit en is van vele markten thuis.

Motorola Moto X4 stand case heeft vele extra's

Dit hoesje beschermt tegen barsten in het scherm maar ook tegen krassen en andere beschadigingen. Een stand case bevat drie opbergvakjes en een extra vakje voor het nodige papiergeld. U hebt geen beurs meer nodig met een stand case. Extraatje is dat u dit hoesje als een standaard kunt gebruiken en u de handen vrij hebt tijdens het bekijken van video’s en filmpjes. Dit is een handigheid die veel mensen kunnen appreciëren.  

U zou ook kunnen kiezen voor een TPU hoesje. Hiermee past de Motorola Moto X4 altijd in uw broekzak. De achterkant en de zijkanten van de smartphone worden volledig bedekt. De voorkant van de Motorola Moto X4 wordt echter niet volledig afgeschermd. Dus kunt u best een screenprotector nemen bij dit hoesje. Met deze Motorola accessoire weet u zeker dat het touchscreen van de Motorola Moto X4 vitaal blijft.

Veilig gebruik met Motorola Moto X4 hoesjes  

U kunt ook gaan voor een boekhoesje. Deze smartphone hoesjes zijn de veiligste hoesjes die er zijn. Alle zijden van de Motorola Moto X4 worden door de case afgesloten. Dit gebeurt met een magneet. Deze magneet bevindt zich aan de binnenkant of aan de buitenkant van het hoesje. In het laatste geval sluit een speciaal lipje de gsm zeer goed af. Hierdoor blijft uw Motorola Moto X4 er geweldig uitzien. Kijk ook eens naar andere Motorola Moto X4 accessoires op onze website.  

B2C Telecom biedt waar voor uw geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • We hebben hoesjes voor vrijwel alle merken