Motorola Moto G6 telefoonhoesjes

Motorola Moto G6 accessoires

Bescherm Motorola Moto G6 met goedkope hoesjes B2C Telecom 

De Motorola Moto G6 is de zoveelste budgettopper in de populaire Moto G-lijn van Lenovo. Deze telefoon heeft een groter scherm dan haar voorganger en ook de hardware en het design zijn er op vooruit gegaan. Ben je op zoek naar een goedkoop Motorola Moto G6 hoesje, dat jouw telefoon te allen tijde beschermt? Dan kom je uit bij de Motorola Moto G6 hoesjes van B2C Telecom. Je kunt kiezen uit verschillende soorten telefoonhoesjes, zoals design hoesjes, stand cases en TPU cases. Ook kun je je eigen Motorola Moto G6 hoesje ontwerpen, met eigen teksten en foto’s.

De Motorola Moto G6 heeft een dubbele camera en een snel laad functie. Het scherm is een groot pluspunt. De Motorola Moto G5 had een gewoon 5 inch-full-hd-scherm, terwijl het display van de Motorola Moto G6 is uitgerust met dunnere randen. Dit luxere design kun je het best beschermen met een leuke Motorola Moto G6 case, zoals een design hoesje. Een design hoesje is gemaakt in een bepaald thema en geeft de Motorola Moto G6 een nog mooier uiterlijk. Het design kan op een boekhoesje, TPU hoesje of stand case staan.

Kies voor een Motorola Moto G6 hoesje met luxe design 

Door het luxere design is de telefoon een stukje kwetsbaarder voor krasjes en barsten dan zijn voorgangers. Dit is meer dan voldoende reden om te investeren in een goede bescherming, in de vorm van een smartphone hoesje. Heb je niet zoveel met de thema’s in onze collectie design hoesjes, dan zou je een eigen Motorola Moto G6 hoesje kunnen ontwerpen. Op onze website kun je zelf een Motorola Moto G6 hoesje maken, voor een zeer lage prijs. Je maakt jouw Motorola Moto G6 zeer persoonlijk met een eigen ontwerp. 

De Motorola Moto G6 heeft een vlotte Snapdragon 450-chip met octacore-processor. Deze wordt bijgestaan door 3GB RAM en 32GB aan opslagruimte. Bovendien heeft de telefoon een vingerafdrukscanner aan de onderkant van het scherm. Dit mooie scherm maak je extra weerbaar met een Motorola Moto G6 screenprotector. De goedkoopste Motorola Moto G6 hoesjes en screenprotectors koop je bij B2C Telecom.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken