Motorola Moto G5 telefoonhoesjes

Motorola Moto G5 accessoires

B2C Telecom-hoesje kleurt Motorola Moto G5

Het belangrijkste verschil van de Motorola Moto G5 ten opzichte van voorganger G4, is de vingerafdrukscanner. Alle persoonlijke gegevens kunnen dus met de top van de vinger geraadpleegd worden. Hoewel de behuizing is gemaakt van een sterk soort aluminium, wilt u als het goed is toch extra bescherming inlassen. Dit doet u door een hoesje te nemen. En voor goedkope GSM-hoesjes kunt u nergens beter terecht dan op onze website.

Met een metalen behuizing en een hoesje van B2C Telecom kan er weinig fout gaan met uw Motorola Moto G5. Dan zit u er warmpjes bij met het 5 inch scherm en de 13 megapixel camera’s, waarmee u plaatjes van foto’s kunt schieten. Onze TPU Cases bestaan uit twee lagen. De binnenste laag is gemaakt van TPU materiaal, de buitenste van stevig plastic. 

Hierdoor wordt de Motorola Moto G5 omsloten door een zacht omhulsel, dat aan de andere kant behoorlijk zware klappen kan opvangen. Extra handig hierbij is dat het toestel nooit uit het hoesje gehaald hoeft te worden. Dankzij de handzame uitsparingen zijn alle belangrijke knoppen perfect te bedienen. Deze GSM-hoesjes koppelen dus flexibiliteit aan veiligheid en functionaliteit.

Schitterende stand case voor Motorola Moto G5

De Motorola Moto G5 is uitgerust met Snapdragon 430-chipset en een 3 GB werkgeheugen. Dat zijn uitstekende specificaties, die u bepaald niet voor hoog bedrag in uw bezit hebt. Wat betreft prijs zijn ook onze hoesjes zeer gunstig te noemen. Voor nog geen tien euro heeft u een schitterende stand case te pakken, in verschillende kleuren direct leverbaar. Deze smartphonehoesjes beschikken over handige opbergvakjes voor pasjes en papiergeld en zijn als standaard te gebruiken als u een video van bijvoorbeeld uw knallende verjaardagsfeest wilt bekijken.

Geen krassen op Motorola Moto G5 met screenprotector

Mocht u trouwens tijdens een verjaardagsfeest uw GSM laten vallen tijdens het filmen, omdat u net even te diep in het glaasje hebt gekeken, dan bent u een opgelucht mens als deze is beschermd met een TPU Case of stand case van B2C Telecom. Helemaal als de Motorola Moto G5 wordt gebruikt met screenprotector. Op dat moment is het overzichtelijke 5 inch beeldscherm met dunne schermranden namelijk beschermd tegen krassen en vuil. Dit is geen overbodige luxe, aangezien de schermen van tegenwoordig vele malen kostbaarder zijn dan vroeger. In een filmpje op onze website kunt u zien hoe u een screenprotector aanbrengt op de Motorola Moto G5. Samen met het hoesje heeft het toestel nog jarenlang bestaansrecht.