Motorola Moto G4 Play telefoonhoesjes

Motorola Moto G4 Play accessoires

Hoesjes B2C Telecom beschermen Motorola Moto G4 Play

De Motorola Moto G4 Play is zeker geen dure gsm en zal hierdoor veel mensen kunnen bekoren. De software is zeer fraai en met het 5 inch-scherm is de Motorola Moto G4 Play een goede middenklasser, die fatsoenlijk in een broekzak of een tas is mee te nemen. Samen met een leuk hoesje van B2C Telecom is de Motorola Moto G4 Play klaar voor de toekomst.

Mensen die niet teveel geld willen uitgeven voor een gsm maar toch redelijke prestaties terug willen krijgen, zouden kunnen gaan voor de Motorola Moto G4 Play. Het toestel heeft een lichte, compacte behuizing en een goed presterende accu. Motorola hoesjes zijn bij B2C Telecom tegen zeer gunstige prijzen te bestellen, in allerlei soorten en maten. Onze TPU cases en stand cases zijn de finishing touch voor de Motorola Moto G4 Play. Het midrange-toestel krijgt met een smartphonehoesje van B2C Telecom zelfs een high end uiterlijk.

Stand cases stijlvol en multifunctioneel

De stand cases zijn multifunctioneel en bijzonder stijlvol. Er is bij het ontwerp van dit Motorola hoesje rekening gehouden met de openingen voor poorten en knoppen aan de zijkanten. Ook een uitsparing voor de camera is in dit gsm hoesje niet te missen. Deze smartphone hoesjes hebben een handige standaard. Hierdoor is het mogelijk een filmpje te bekijken terwijl u de handen vrij kunt houden. Het materiaal van deze smartphone hoesjes is uiteraard zeer stevig.

Een TPU hoesje is zeer flexibel. Dit hoesje beschermt de Motorola Moto G4 Play aan de achterkant en de zijkanten. Met de opstaande randen wordt het display van de gsm zo optimaal mogelijk beschermd tegen krassen en vlekken. Valt de Motorola Moto G4 Play een keer op de grond, dan zullen het design en het scherm geen schade oplopen. Het TPU hoesje zal immers de ergste schokken op kunnen vangen.

Screenprotector beschermt touchscreen Motorola Moto G4 Play

Wel adviseren wij bij dit TPU hoesje een screenprotector te gebruiken. Een screenprotector is makkelijk aan te brengen op het scherm van de Motorola Moto G4 Play. Heeft u hier hulp bij nodig, dan raden we u aan de handleiding te bekijken op onze website.

Mocht u in de buurt zijn van onze vestiging in Geldrop (NL), dan zijn onze medewerkers altijd bereid de screenprotector te bevestigen op het scherm. Screenprotectors zijn te krijgen in glas en in folie. Goedkope hoesjes en andere accessoires nodig voor de Motorola Moto G4 Play? Dan zit je goed op de website van B2C Telecom.