Motorola Moto G2 telefoonhoesjes

Motorola Moto G2 accessoires

Goedkope Motorola Moto G2 hoesjes kopen bij B2C Telecom

De Motorola Moto G2 is een waardige opvolger van de populaire eerste generatie Motorola Moto G. De voorganger was populair vanwege de prijs-kwaliteit verhouding. De tweede generatie heeft een groter scherm, een betere camera en dual sim mogelijkheid. De prijs is wederom laag gehouden. Samen met een goedkoop Motorola Moto G2 hoesje van B2C Telecom kun je nog langere tijd vooruit met het toestel. Je kunt kiezen uit stand cases, TPU hoesjes of boek- en fliphoesjes.

De Motorola Moto G2 is 11,5 millimeter dun, weegt 152 gram en heeft een scherm met een diagonaal van 5 inch. Het toestel heeft een opslagcapaciteit van 8 gigabyte, waarvan 3,67 GB vrije opslagruimte beschikbaar is. Verder beschikt de Motorola Moto G2 over een camera van 8 megapixel met flitser. Een Motorola Moto G2 hoesje beschermt het beeldscherm tegen krasjes en scheurtjes en de behuizing tegen deukjes op het moment dat er iets misgaat.

Stand case Motorola Moto G2 praktisch en stevig

Er kan schade ontstaan als de telefoon per ongeluk uit je hand valt omdat je het ietsje te snel uit je broekzak wilt halen. Een Motorola Moto G2 stand case biedt dan uitkomst. Deze Motorola case is zeer stevig en praktisch. Het hoesje is van hoge kwaliteit PU leer en de op maat gemaakte houder van TPU is heel flexibel. Dit smartphone hoesje kan als standaard gebruikt worden.

De Motorola Moto G2 is met dit smartphone hoesje te gebruiken terwijl je de handen vrij hebt. Handig als je bijvoorbeeld een filmpje wil bekijken. Onze stand cases zijn speciaal op maat gemaakt voor de Motorola Moto G2. Het fraaie scherm geniet dus continu optimale bescherming. Een TPU hoesje is zeer flexibel en beschermt vooral de achterkant en de zijkanten van de Motorola Moto G2. Met dit smartphone hoesje past de Motorola Moto G2 altijd in je broekzak.  

Screenprotector beschermt touchscreen Motorola Moto G2

Door de opstaande randen is het scherm met een Motorola Moto G2 TPU hoesje bij een val van het toestel toch enigszins beschermd. Wil je het touchscreen maximaal beschermen, dan is het verstandig een screenprotector te nemen. Met een screenprotector van glas of van folie houd je het beeldscherm levendig. Een extra laag glas over het touchscreen is natuurlijk de veiligste optie. Hierdoor is er voor barsten en scheuren geen plek. Een display folie houdt ook vlekken en andere vieze sporen weg. De mooiste en goedkoopste boekhoesjes, stand cases of TPU cases voor je Motorola Moto G2 bestel je bij B2C telecom.