Motorola Moto G 3de Generatie telefoonhoesjes

Motorola Moto G 3de Generatie accessoires

Bescherm Motorola Moto G 3de Generatie met goedkoop hoesje

De Motorola Moto G 3de Generatie heeft een krachtige 1.4 GHz quad-core processor. Foto's, video's, apps en games komen goed tot zijn recht dankzij het 5 inch HD scherm met levendige kleuren. De batterij is behoorlijk krachtig en houdt het zeker een dag lang vol zonder tussentijds opladen. Bescherming kun je vinden in ons assortiment Motorola Moto G 3de Generatie hoesjes. We hebben ook unieke Motorola Moto G 3de Generatie hoesjes. Die mag je zelf maken op onze website!

De derde generatie Motorola Moto G staat bekend om zijn krachtige specificaties, 'pure' Android, betaalbare prijs en kleurrijke accessoires. Dit zijn allemaal elementen die ook terugkomen in ons aanbod Motorola Moto G 3de Generatie design hoesjes. De prints op deze hoesjes worden exclusief door B2C Telecom geproduceerd en zijn te krijgen in verschillende thema’s. Een uniek element aan de boekhoesjes kun je toevoegen door aan de slag te gaan met een eigen ontwerp.

Maak uniek Motorola Moto G 3de Generatie hoesje bij B2C Telecom

Door zelf een uniek Motorola Moto G 3de Generatie hoesje te maken breng je een product tot stand waar alleen jijzelf over kan beschikken. Het is erg uitdagend om je eigen foto’s en teksten op een Motorola Moto G 3de Generatie hoesje te zetten. Dat maken we op uit reacties van klanten (dit kunnen particulieren of bedrijven zijn). Zij werken heel graag met onze Phone Case Designer.

Het gevolg daarvan is dat wij in staat zijn om jou echt een uniek Motorola Moto G 3de Generatie hoesje te bezorgen. Om je eigen Motorola Moto G 3de Generatie hoesje te ontwerpen, maak je gebruik van onze Phone Case Designer. Behalve foto’s en teksten kun je ook cliparts en effecten op het Motorola Moto G 3de Generatie hoesje zetten. Ben je klaar met ontwerpen, dan krijg je jouw inspanningen direct te zien in een preview. Op dat moment kun je nog aanpassingen doen.

Liever een multifunctioneel Motorola hoesje?

Het kan zijn dat je meer affiniteit hebt met een stand case. Bijvoorbeeld omdat die een standaard heeft. Ook dan kunnen we je blij maken. Onze Motorola Moto G 3de Generatie stand cases zijn mooi om te zien en multifunctioneel. Een TPU hoesje bedekt alleen de achterkant en de zijkanten van de smartphone. Bij dit telefoonhoesje wordt vaak een screenprotector gebruikt. Een Motorola Moto G 3de Generatie screenprotector houdt je touchscreen vrij van schade.