Motorola Moto E6s (2020) telefoonhoesjes

Motorola Moto E6s (2020) accessoires

Motorola Moto E6s telefoonhoesje

Weinig telefoons zijn zo goedkoop als de Motorola Moto E6s. Desondanks krijg je als gebruiker veel waar voor je geld, met een dubbele camera, 32 GB opslagruimte en een simpel design dat lekker in de hand ligt. Wel trekt de matte achterkant snel vingerafdrukken aan en biedt de plastic behuizing relatief weinig bescherming tegen schade door stoten, vallen of krassen.

Een kwalitatief hoogwaardig telefoonhoesje is dan ook nodig om het maximale uit je Motorola Moto E6s te halen. Een GSM hoesje beschermt bovendien niet alleen tegen schade, maar geeft de ietwat basic uitstraling van je budgettoestel ook nog eens een impuls. Op de website van B2C Telecom vind je een breed aanbod trendy hoesjes voor deze smartphone, die je ook nog eens zelf kunt ontwerpen.

Bookcase of TPU siliconen hoesje voor de Motorola Moto E6s

Op het gebied van telefoonhoesjes bieden we bij B2C voor werkelijk ieder wat wils. Zeer geliefd voor de Motorola Moto E6s is bijvoorbeeld een bookcase, die als de kaft van een boek om je toestel heen klapt en zowel het scherm als de achterkant beschermt. Bovendien bevat dit type GSM hoesje praktische vakjes voor je pasjes en briefgeld, die je zo altijd dicht bij je draagt.

Minstens net zo populair is echter de standcase, die het mogelijk maakt om je smartphone horizontaal neer te zetten terwijl je zelf je handen vrijhoudt. Ideaal voor fervent Netflixer of gamers! Wil je bij deze sobere telefoon ook een simpel hoesje? Kies dan voor een transparant TPU siliconen hoesje, maar gebruik dan liefst wel ook een screenprotector om de voorkant te beschermen.

Smartphone hoesje met foto voor de Motorola Moto E6s

Of je nu voor een bookcase, standcase of TPU siliconen hoesje kiest; het design ervan is erg belangrijk omdat je er elke dag opnieuw mee in aanraking komt. Daarom bieden we je bij B2C Telecom niet alleen de keuze uit honderden fantastische designs, maar kun je jouw GSM hoesje bij ons ook snel en makkelijk helemaal zelf ontwerpen.

Gebruik de handige Case Designer op onze website om in een handomdraai het telefoonhoesje van je dromen te creëren. Voeg je favoriete (vakantie)foto’s, plaatjes, lijfspreuken of clip art toe en maak er een persoonlijk kunstwerk van! Ken je iemand met een Motorola Moto E6s? Dan is een door jou zelf ontworpen smartphone hoesje met foto ook een geweldig en origineel cadeau.

Het mooiste GSM hoesje voor je Motorola Moto E6s

De telefoonhoesjes bij B2C Telecom onderscheiden zich door een hoge kwaliteit en superieure afwerking. Hierdoor heb jij lang plezier van het GSM hoesje voor je Motorola Moto E6s en blijf je genieten van rijke, levendige kleuren. Heb je, naast een telefoonhoesje zoals een bookcase of TPU siliconen hoesje, ook een andere smartphone accessoire nodig? Ook daarvoor kun je bij ons terecht!

Van fietshouders tot autoladers; in onze webshop vind je alle accessoires waarmee jij het maximale uit je Motorola Moto E6s haalt. De kwaliteit is bovendien net zo hoog als die van onze hoesjes. De accessoire die we je het meest kunnen aanraden is een screenprotector. Deze houdt je scherm krasvrij, wat extra belangrijk is als je een TPU siliconen hoesje gebruikt.