Motorola Moto E5 telefoonhoesjes

Motorola Moto E5 accessoires

Een beschermhoesje voor de Motorola Moto E5 komt natuurlijk van B2C Telecom

Je hebt een Motorola Moto E5 gekocht, met een 13 MP camera en Autofocus voor scherpe foto’s. Hij is lekker compact en met de gebogen achterkant en afgeronde glazen voorkant ligt hij perfect in de hand. Doordat Motorola een slim scherm heeft ontwikkelt ben je snel op de hoogte van nieuwe meldingen. Alleen al door je telefoon te bewegen geeft de Motorola Moto E5 je meldingen weer, zodat je de mobiel niet hoeft te ontgrendelen.

Blij met je aankoop? Nu nog een hoesje om dit alles goed te beschermen. B2C telecom heeft voor ieder model een passend hoesje. Wij adviseren dan ook om een Motorola Moto E5 hoesje te nemen.

Het toestel heeft een 5,7’’ Max Vision-beeldscherm met een resolutie van 1440 x 720 pixels. Wil je het touchscreen extra beschermen, dan is het verstandig een screenprotector, speciaal voor de Motorola Moto E5, te nemen. Ook de aanschaf van een TPU case is de moeite waard. Op deze manier bescherm je de smartphone tegen ongelukjes. Deze TPU hoesjes kun geheel personaliseren door je eigen ontwerp te maken in ons ontwerpmodule. Met ons unieke programma, Photo Case Designer, is het snel makkelijk te realiseren.

Heb je liever een boekhoesje voor je Motorola Moto E5, dat kan natuurlijk ook. Met een boekhoesje is je smartphone aan alle kanten beschermd. Daarnaast is er aan de binnenkant ook genoeg ruimte voor pasjes en briefgeld.

De batterij van de Motorola Moto E5 gaat de hele dag mee, zodat je er optimaal plezier van kan hebben. Uiteindelijk zal ook deze smartphone aan de oplader moeten. Ook voor opladers, autoladers en andere accessoires ben je bij B2C Telecom op het juiste adres.

B2C Telecom biedt altijd waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit

  • In bezit van belangrijkste keurmerken

  • Zeer snelle levering

  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam

  • Hoesjes voor vrijwel alle merken