Motorola Moto E4 Plus telefoonhoesjes

Motorola Moto E4 Plus accessoires

Bescherm Motorola Moto E4 Plus met hoesjes B2C Telecom

De Motorola Moto E4 Plus is een interessante budgetsmartphone. Vooral de enorme batterij valt op. Het toestel heeft een groot 5,5 inch-scherm, een ruime 16GB opslagruimte en een 13 megapixel-camera. Bent u op zoek naar een leuk Motorola Moto E4 Plus hoesje? Leg uw aandacht dan eens op onze stand hoesjes, design hoesjes, boek- en fliphoesjes en TPU hoesjes. Er zit vast wel een gsm hoesje tussen dat precies bij u past. Zo niet, dan kunt u ook nog altijd zelf een Motorola Moto E4 Plus hoesje maken.

De meeste gsm's houden het niet langer dan een dag vol. Dat is bij de Motorola Moto E4 Plus wel even anders. Deze gsm hoeft u niet snel op te laden dankzij de behoorlijk grote accu met een capaciteit van 5000 mAh. De gsm is met nog geen tweehonderd euro zeker niet aan de prijs. Het is verstandig de Motorola Moto E4 Plus te voorzien van een goedkoop hoesje. Wij hebben verschillende Motorola Moto E4 Plus hoesjes, die uw toestel verstevigen en verfraaien.

Unieke uitstraling met Motorola Moto E4 Plus design hoesje

De Motorola Moto E4 Plus heeft niet bepaald een luxe uiterlijk. Dat kan ook niet voor die prijs. Het forse formaat is ten koste gegaan van het design. Maar u kunt de gsm een luxer uiterlijk geven als u kiest voor een Motorola Moto E4 Plus design hoesje. Hiermee krijgt uw gsm een unieke uitstraling. De exclusieve designs hebben we zelf ontworpen en zijn zeer toekomstbestendig. De smartphone hoesjes worden bedrukt met hoogwaardige uv-inkt. Uw Motorola Moto E4 Plus case gaat dus bijzonder lang mee. De designs worden bedrukt op een boekhoesje of een TPU hoesje. Een boekhoesje beschermt alle zijden van de gsm en een TPU case beschermt vooral de achterkant en de zijkanten van de smartphone. 

Touchscreen in tact dankzij Motorola Moto E4 Plus screenprotector

Neemt niet weg dat een screenprotector is aanbevolen bij deze case. Met een screenprotector kunnen er geen barsten, scheuren, of krassen ontstaan in en op het scherm. Het touchscreen is zeer kwetsbaar en dankzij een screenprotector beveiligt u dit optimaal. Met een Motorola Moto E4 Plus screenprotector en een Motorola hoesje krijgt u een duurzaam toestel.

B2C Telecom biedt altijd waar voor uw geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken