Motorola Moto E4 Plus telefoonhoesjes

Motorola Moto E4 Plus accessoires

Bescherm Motorola Moto E4 Plus met hoesjes B2C Telecom

De Motorola Moto E4 Plus is een interessante budgetsmartphone. Vooral de enorme batterij valt op. Het toestel heeft een groot 5,5 inch-scherm, een ruime 16GB opslagruimte en een 13 megapixel-camera. Ben je op zoek naar een leuk Motorola Moto E4 Plus hoesje? Leg je aandacht dan eens op onze stand hoesjes, design hoesjes, boek- en fliphoesjes en TPU hoesjes. Er zit vast wel een telefoonhoesje tussen dat precies bij jou past. Zo niet, dan kan je ook nog altijd zelf een Motorola Moto E4 Plus hoesje maken.

De meeste mobiele telefoons houden het niet langer dan een dag vol. Dat is bij de Motorola Moto E4 Plus wel even anders. Deze telefoon hoef je niet snel op te laden dankzij de behoorlijk grote accu met een capaciteit van 5000 mAh. De telefoon is met nog geen tweehonderd euro zeker niet aan de prijs. Het is verstandig de Motorola Moto E4 Plus te voorzien van een goedkoop hoesje. Wij hebben verschillende Motorola Moto E4 Plus hoesjes, die jouw toestel verstevigen en verfraaien.

Unieke uitstraling met Motorola Moto E4 Plus design hoesje

De Motorola Moto E4 Plus heeft niet bepaald een luxe uiterlijk. Dat kan ook niet voor die prijs. Het forse formaat is ten koste gegaan van het design. Maar je kunt de telefoon een luxer uiterlijk geven als je kiest voor een Motorola Moto E4 Plus design hoesje. Hiermee krijgt jouw telefoon een unieke uitstraling. De exclusieve designs hebben we zelf ontworpen en zijn zeer toekomstbestendig. De smartphone hoesjes worden bedrukt met hoogwaardige uv-inkt. Jouw Motorola Moto E4 Plus case gaat dus bijzonder lang mee. De designs worden bedrukt op een boekhoesje of een TPU hoesje. Een boekhoesje beschermt alle zijden van de telefoon en een TPU case beschermt vooral de achterkant en de zijkanten van de smartphone. 

Touchscreen in tact dankzij Motorola Moto E4 Plus screenprotector

Neemt niet weg dat een screenprotector is aanbevolen bij deze case. Met een screenprotector kunnen er geen barsten, scheuren, of krassen ontstaan in en op het scherm. Het touchscreen is zeer kwetsbaar en dankzij een screenprotector beveilig je dit optimaal. Met een Motorola Moto E4 Plus screenprotector en een Motorola hoesje krijg je een duurzaam toestel.

B2C Telecom biedt altijd waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken