Motorola Moto E4 telefoonhoesjes

Motorola Moto E4 accessoires

Bescherm Motorola Moto E4 met goedkoop hoesje B2C Telecom

De Motorola Moto E4 is een nieuw budgettoestel van Lenovo, dat zich kenmerkt door een lage prijs en vlotte hardware. Onder de motorkap bevindt zich een MediaTek MT6737-chip met een 1,3GHz quadcore-processor, die wordt bijgestaan door 2GB RAM en 16GB aan opslagruimte. We adviseren bij dit toestel een van de goedkope Motorola Moto E4 hoesjes te nemen. Door een Motorola Moto E4 hoesje te kopen in onze webshop bescherm je het toestel onder alle mogelijke omstandigheden.

De Motorola Moto E4 is een topper onder de budgettelefoons. Deze smartphone van Lenovo is voor nog geen tweehonderd euro te koop en biedt uitstekende specificaties. Het toestel heeft een 5 inch-scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Onze stand cases zijn speciaal op maat gemaakt voor de Motorola Moto E4. Het fraaie scherm geniet dus continu optimale bescherming. Dit geweldig mooie Motorola hoesje is gemaakt van de beste kwaliteit PU-Leer (kunstleer) en de houder aan de binnenkant is van TPU. 

TPU hoesje Motorola Moto E4 met screenprotector 

De TPU aan de binnenkant is transparant en laat de kleur van de randen van de Motorola Moto E4 mooi uitkomen. Als je het belangrijk vindt dat je telefoon niet alleen goed beschermd is, maar er ook nog eens super strak uitziet, dan is dit smartphone hoesje echt iets voor jou! Natuurlijk kun je bij B2C Telecom alle kanten op. Vandaar dat het aanbod hoesjes groot is. Er zijn ook veel mensen die een TPU hoesje prefereren. 

Een TPU hoesje is zeer flexibel en beschermt vooral de achterkant en de zijkanten van de Motorola Moto E4. Met dit smartphone hoesje past de Motorola Moto E4 altijd in je broekzak. Wil je het touchscreen extra beschermen, dan is het verstandig een screenprotector te nemen. Op een TPU hoesje kun je ook een eigen ontwerp plaatsen. Steeds meer mensen ontdekken de unieke mogelijkheid om zelf een hoesje te maken bij B2C telecom. Dit kan met onze Phone Case Designer, een uniek programma dat we zelf hebben ontwikkeld. 

Maak uniek Motorola Moto E4 hoesje 

Je krijgt de kans om je eigen foto’s en teksten op het Motorola Moto E4 hoesje te plaatsen. Dit kan ook op een boekhoesje. Dit boekhoesje bedekt alle randen van de Motorola Moto E4 en wordt afgesloten met een magnetisch lipje. Valt de telefoon een keer op de grond, dan zijn het design en het scherm goed beschermd. Op deze boekhoesjes en TPU hoesjes plaatst B2C Telecom ook eigen ontwerpen. Deze Motorola Moto E4 design hoesjes hebben zeer opvallende en onderscheidende prints.