Motorola Moto C telefoonhoesjes

Motorola Moto C accessoires

Motorola Moto C in perfecte staat met B2C Telecom hoesjes

Wil je alleen een beetje WhatsAppen, bellen en sms’en dan kan het goed zo zijn dat je voor de Motorola Moto C hebt gekozen. Dit toestel kun je met een aanschafprijs van nog geen honderd euro met recht een budgettoestel noemen. Toch wil je deze telefoon zo goed mogelijk beschermen en dat doe je met een leuk hoesje van B2C Telecom. Onze Motorola Moto C hoesjes zijn in alle soorten en maten beschikbaar en voor een schijntje te bestellen op deze website.

De Motorola Moto C heeft een 5-inch scherm met een resolutie van 480 x 854. Onder de motorkap zit een 1.1GHz quad-core processor, in combinatie met 8GB aan uitbreidbaar opslaggeheugen en 1GB aan werkgeheugen. Dit is allemaal niet zo opzienbarend, maar dat wordt de Motorola Moto C wel als je er een hoesje van B2C Telecom bij neemt.   

Stand cases Motorola Moto C multifunctioneel

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een schitterende stand case. De stand cases zijn multifunctioneel en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dit soort smartphonehoesjes zijn zo licht in gewicht dat je de aanwezigheid ervan niet zult voelen. Deze Motorola hoesjes bevatten drie opbergvakjes en een extra vakje waarin je papiergeld en pasjes in kwijt kunt. Extra leuke aan dit Motorola Moto C hoesje is dat er een extra standaard op zit. Op die manier kun je de handen vrij houden tijdens het bekijken van een filmpje.  

Hoe budgetvriendelijk de telefoons van Motorola ook zijn, het scherm blijft het meest kostbaar en kwetsbaar. Teveel barsten en scheuren in het scherm en de Motorola Moto C kan meteen de prullenbak in, of het moet zijn dat je er zeer hoge reparatiekosten aan wilt uitgeven. Dat laatste zal waarschijnlijk niet het geval zijn, gezien de geringe aanschafprijs.

Goedkope Screenprotectors en hoesjes Motorola Moto C

Door een klein bedrag te spenderen aan een screenprotector kom je niet voor dit dilemma te staan. Onze screenprotectors zijn ijzersterk. De glazen screenprotectors vormen een extra laag bovenop het scherm, waardoor het meest kwetsbare onderdeel van de Motorola Moto C geen barsten of scheuren op kan lopen.

Heb je vooral veel last van stof en vuil, dan zou je kunnen gaan voor een screenprotector van folie. Beide screenprotectors zijn met het grootst mogelijke gemak te bevestigen op de Motorola Moto C. Screenprotectors vormen een handige accessoire, die een aanvulling zijn op de goedkope Motorola hoesjes van B2C Telecom.