Microsoft Lumia 650 telefoonhoesjes

Microsoft Lumia 650 accessoires

Bescherm Microsoft Lumia 650 met hoesjes B2C Telecom

De Microsoft Lumia 650 heeft een strakke, sobere en degelijke behuizing. Dit maakt dit toestel bij uitstek geschikt voor de zakelijke markt. Bedrijven zouden dus zelf hun Microsoft Lumia 650 hoesjes kunnen maken, met eigen teksten en logo’s. Maar ook Microsoft Lumia 650 design hoesjes zijn een zeer aantrekkelijke optie. We hebben voor iedere klant wel geschikte Lumia hoesjes in huis, of die nu particulier of zakelijk is. Onze Microsoft Lumia 650 hoesjes zijn bovendien erg goedkoop.

De Microsoft Lumia 650 is een Windows 10-smartphone met een 5 inch scherm. Het toestel is aan de voor- en achterkant van plastic, maar heeft een metalen rand. Hierdoor oogt de Lumia 650 net ietsje degelijker dan bijvoorbeeld de Microsoft Lumia 550. Als je een leuk Microsoft Lumia 650 hoesje bestelt bij B2C Telecom, kun je ervan op aan dat de telefoon schadevrij blijft. We hebben Microsoft hoesjes in alle soorten en maten.

Handige Microsoft Lumia 650 hoesjes met print

De Microsoft Lumia 650 is zeer gebruiksvriendelijk. Dat het toestel is voorzien van Windows 10, draagt daar aan bij. Van die gebruiksvriendelijkheid zul je niets verliezen als je een fraai Microsoft hoesje met een leuke print bestelt bij B2C telecom.  We doelen hier onder meer op onze design hoesjes. Deze Microsoft Lumia 650 design hoesjes zijn ontworpen door B2C telecom en bieden dankzij het uitstekende materiaal een perfecte bescherming.

De design hoesjes zijn te krijgen in verschillende thema’s, zoals dieren, landschappen, steden en eten en drinken. Je zou ook kunnen kiezen voor een stand case. Deze biedt bescherming tegen barsten en krassen op het scherm. Microsoft Lumia 650 stand cases hebben een standaard waarmee je de telefoon op tafel neer kunt zetten en dus gebruiken kunt terwijl je de handen vrij hebt. In de hoesjes, die zijn gemaakt van PU leer, kun je aan de binnenkant ook pasjes en papiergeld kwijt.

Eigen Microsoft Lumia 650 hoesje maken met foto

Zoals al eerder gemeld richt Microsoft zich met de Microsoft Lumia 650 op de zakelijke markt. Dit betekent dat deze telefoon ook zeer geschikt is om zelf hoesjes voor te maken. Bij ons kun je zelf Microsoft hoesjes maken met eigen foto’s en teksten. Dit kan op een TPU case, stand case of een boekhoesje. Bij een TPU case wordt vaak een Microsoft Lumia 650 screenprotector besteld.  

B2C Telecom biedt altijd waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken