Microsoft Lumia 640 XL LTE design hoesjes

Bekijk hier alle telefoonhoesjes voor jouw Microsoft Lumia 640 XL LTE.

Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
Design Hoesjes
240 resultaten
Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
Design Hoesjes
1 2 ... 15

Unieke design hoesjes B2C Telecom beschermen Microsoft Lumia 640 XL LTE

De Microsoft Lumia 640 XL LTE heeft een snapdragon 400-chipset, 8GB opslagruimte en 1GB aan werkgeheugen. Het toestel heeft een aantrekkelijk prijskaartje. Voor een even zo aantrekkelijk prijskaartje haal je een geweldig Microsoft Lumia 640 XL LTE design hoesje in huis. Onze design hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende thema's en hebben unieke prints.

De Microsoft Lumia 640 XL LTE heeft een scherm van 5,7 inch. De camera’s van de Microsoft Lumia 640 XL hebben 13 en 5 megapixels en de accu heeft een inhoud van 3000 mAh. Wil je dat de telefoon zonder schade blijft, dan adviseren we je een Microsoft Lumia 640 XL LTE hoesje aan te schaffen. Een design hoesje bestel je bij B2C Telecom tegen zeer geringe kosten. De Microsoft Lumia 640 XL LTE design hoesjes zijn speciaal op maat gemaakt door B2C Telecom.

Microsoft Lumia 640 XL design hoesjes op maat gemaakt

Design hoesjes zorgen ervoor dat jouw smartphone op een bijzondere manier opvalt. De prints zijn ontworpen door onze grafisch designer, in verschillende categorieën. Wij maken gebruik van de hoogste kwaliteit UV-inkt. Hierdoor gaat het ontwerp lang mee. De smartphone hoesjes zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit PU Leer, dat alle vormen van schade tegenhoudt.

De voorkant van de hoesjes heeft een uitsparing en pasjes en briefgeld kun je kwijt in de handige opbergvakjes aan de binnenkant. Wij zetten prints op boekhoesjes en op TPU hoesjes. Bij een TPU case adviseren we een screenprotector te nemen. Een Microsoft Lumia 640 XL LTE screenprotector van glas of van folie houdt het scherm in tact. Met een case en een screenprotector kan jouw Microsoft Lumia 640 XL LTE nog een lange tijd mee.

Ontwerp zelf uniek Microsoft Lumia 640 XL LTE hoesje

Jouw smartphone behoudt zijn kracht met een design hoesje van B2C Telecom. De printjes zijn van hoge kwaliteit. Het is ook mogelijk is om zelf een Microsoft Lumia 640 XL LTE hoesje te maken. Dit heeft als voordeel dat je echt een hoesje krijgt dat niemand anders heeft. Kies je een design hoesje uit, dan kan een vriend of vriendin deze ook in bezit hebben. Dat is niet het geval als je zelf foto's en teksten op een smartphone hoesje zet.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • We hebben hoesjes voor vrijwel alle merken