Microsoft Lumia 640 XL LTE telefoonhoesjes

Microsoft Lumia 640 XL LTE accessoires

Bescherm Microsoft Lumia 640 XL LTE met hoesjes B2C Telecom

De Microsoft Lumia 640 XL LTE heeft een snapdragon 400-chipset, 8GB opslagruimte die uitbreidbaar is met een microSD-kaartje en 1GB aan werkgeheugen. Het toestel heeft een ietsje hogere adviesprijs dan de Microsoft Lumia 640, maar is nog steeds zeer goedkoop. Deze eigenschap is ook van toepassing op onze Microsoft Lumia 640 XL LTE hoesjes. Voor een lage prijs haal je een geweldig Microsoft Lumia 640 XL LTE hoesje in huis.

De Microsoft Lumia 640 XL LTE is dus de opvolger van de Microsoft Lumia 640 LTE. Wat betreft hardware zitten er wat verschillen tussen de Lumia 640 en Lumia 640 XL. Zo heeft de Lumia 640 een schermgrootte van 5 inch, terwijl het scherm van de Lumia 640 XL 5,7 inch meet. De camera’s van de Lumia 640 hebben een resolutie van 8 en 1 megapixel en bij de Lumia 640 XL is dat 13 en 5 megapixel. Ook de capaciteit van de accu is verschillend: respectievelijk 2500 en 3000 mAh.

Microsoft Lumia 640 XL LTE schadevrij met unieke design hoesjes

Wil je dat de Microsoft Lumia 640 XL LTE zonder schade blijft, dan is de aanschaf van een leuk hoesje bijzonder handig. Deze bestel je bij B2C Telecom in alle soorten en maten en tegen zeer geringe kosten. Wat dat betreft passen onze smartphone hoesjes en de Microsoft Lumia 640 XL LTE meer dan uitstekend bij elkaar. Heb je al kennis genomen van onze design hoesjes? Microsoft Lumia 640 XL design hoesjes zijn uniek en speciaal op maat gemaakt door B2C Telecom.

De Microsoft hoesjes zorgen ervoor dat jouw telefoon niet alleen op een bijzondere manier opvalt, maar ook goed beschermd is. Het hoesje is gemaakt van zeer hoge kwaliteit PU Leer, dat krassen en andere beschadigingen tegenhoudt. De voorkant van het hoesje heeft een uitsparing voor de speaker. Hierdoor kun je met de klep dicht bellen. Pasjes en briefgeld heb je te allen tijde bij de hand vanwege de handige opbergvakjes aan de binnenkant van het hoesje.

Maak zelf Microsoft Lumia 640 XL LTE hoesje met foto

De design hoesjes worden bedrukt met de hoogste kwaliteit inkt. De prints op de hoesjes gaan dus jarenlang mee. Dat is ook het geval als je zelf een Microsoft Lumia 640 XL hoesje maakt. Dit doe je als je echt op zoek bent naar iets persoonlijks. Met onze Phone case Designer kun je namelijk een eigen hoesje ontwerpen met foto's en/of teksten. Deze items plaats je met het grootste gemak op een boekhoesje, TPU case of stand case.