Microsoft Lumia 640 LTE telefoonhoesjes

Microsoft Lumia 640 LTE accessoires

Bescherm Microsoft Lumia 640 LTE met hoesjes B2C Telecom

De Microsoft Lumia 640 LTE is de kleinere versie van de Microsoft Lumia 640 XL LTE. Het toestel heeft een display van 5 inch en is lekker handzaam. De Microsoft Lumia 640 LTE beschikt verder over een 8.0 MP hoofdcamera en een 0.9 MP HD groothoek camera. Ben je op zoek naar de ideale bescherming voor de Microsoft Lumia 640 LTE? Onze Microsoft Lumia 640 LTE hoesjes zijn zeer bijzonder en beschermen jouw telefoon wanneer dat nodig is. Geen valschade dus met een design hoesje, stand case, TPU case of een gewoon boekhoesje.

Met de camera’s van de Microsoft Lumia 640 LTE is niks mis. Ook het fraaie scherm van de Microsoft Lumia 640 LTE levert fraaie beelden op. Dit scherm en het design hebben de bescherming nodig van een telefoonhoesje. Dit kan bijvoorbeeld met een schitterend design hoesje. We hebben exclusieve designs geplaatst op boekhoesjes en TPU hoesjes. Boekhoesjes beschermen alle zijden van de smartphone, terwijl TPU hoesjes vooral de achterkant en de zijkanten van het toestel beschermen. Welk hoesje je kiest, hangt sterk af van je persoonlijke voorkeur. 

Design hoesje en screenprotector beschermen touchscreen

Het is verstandig om bij een TPU case ook altijd een screenprotector te nemen. Een Microsoft Lumia 640 LTE screenprotector van glas of folie is zeer veilig. Hierdoor kan het kostbare scherm geen schade oplopen. Een Microsoft Lumia 640 LTE screenprotector is simpel op het touchscreen aan te brengen. Je zou ook kunnen gaan voor een stand case. Dit is een luxe boekhoesje, dat van binnenuit magnetisch wordt afgesloten. Deze smartphone hoesjes hebben tevens een speciale standaard. Handig tijdens het kijken van filmpjes. 

Een stand case, TPU case of een fliphoesje zorgt ervoor dat jouw Microsoft Lumia 640 LTE nog een hele tijd meekan. Er ontstaat met een Microsoft Lumia 640 LTE hoesje geen schade aan het toestel als dit in aanraking komt met harde of scherpe voorwerpen. Met een  beschermend Microsoft Lumia 640 LTE hoesje wordt jouw apparaat zeer duurzaam. 

Maak zelf Microsoft Lumia 640 LTE hoesje

Bovendien zien onze Microsoft Lumia 640 LTE hoesjes er erg trendy en hip uit. Jouw telefoon krijgt een positieve boost met een telefoonhoesje van B2C Telecom. De printjes op de Microsoft Lumia 640 LTE design hoesjes zijn van onze eigen ontwerper. Deze zijn beschikbaar in verschillende thema's, zoals reizen, eten en drinken en flora en fauna. Het is ook een unieke optie om zelf een Microsoft Lumia 640 LTE hoesje te maken.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • We hebben hoesjes voor vrijwel alle merken