Microsoft Lumia 535 telefoonhoesjes

Microsoft Lumia 535 accessoires

Bescherm Nokia Lumia 535 met hoesjes B2C Telecom 

De Nokia Lumia 535 heeft een groot scherm dat vooral geschikt is voor simpele apps als WhatsApp en Facebook of voor het streamen van video's. De telefoon is lekker goedkoop en voorzien van goede camera's achterop én voorop, krachtige hardware en een aantrekkelijk design. Op zoek naar een leuk Nokia Lumia 535 hoesje, dat optimale bescherming biedt? Bij B2C Telecom zijn de Nokia hoesjes net zo aantrekkelijk geprijsd als het toestel zelf.   

De Nokia Lumia 535 combineert een aantrekkelijk en degelijk ontwerp met uitstekende en uitgebreide software van Microsoft. Het is raadzaam om de telefoon te voorzien van een leuk smartphone hoesje van B2C Telecom. De telefoon is weliswaar niet duur, maar dat wil niet zeggen dat je er onvoorzichtig mee om moet gaan. De telefoon hoeft maar een keer op de grond te vallen en hij kan direct onbruikbaar worden. Het scherm kan schade oplopen, net als het design. 

Design in nieuwstaat met Nokia Lumia 535 hoesje 

Een Nokia Lumia 535 hoesje zorgt ervoor dat jouw telefoon nog een heel lange tijd meekan. Met een Microsoft Lumia 535 design hoesje ziet je telefoon er nog leuker uit. Dit hoesje beschermt tegen krassen, deuken en andere vormen van schade. Je telefoon blijft er met een design hoesje altijd goed uitzien. De ontwerpen zijn schitterend en uniek. Ze komen van onze eigen grafisch designer. Hij heeft in verschillende thema's unieke hoesjes ontworpen. Voor iedereen zit er wel wat leuks tussen. De smartphone hoesjes zijn gemaakt van PU-leer en hebben een case gemaakt van plastic. De case is speciaal op maat gemaakt voor de Microsoft Lumia 535. In de case zijn uitsparingen gemaakt zodat alle knoppen en poorten perfect te bedienen zijn.  

Maak zelf Nokia Lumia 535 hoesje 

Kun je jezelf niet zo vinden in de thema's, dan raden we je aan gebruik te maken van onze Phone Case Designer. Met dit unieke programma kun je zelf een Nokia Lumia 535 hoesje ontwerpen met eigen foto’s en teksten. Wil je het hoesje als standaard gebruiken, dan ga je voor een Nokia stand case. Hiermee is het extra genieten van films, muziek en video's. Door de standaard is de Nokia Lumia 535 in horizontale positie neer te zetten. Ook deze hoesjes hebben een hele leuke print. Met een smartphone hoesje voorkom je hoge reparatiekosten voor je Nokia Lumia 535.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Profiteer van bundelkorting