Microsoft Lumia 532 Dual Sim telefoonhoesjes

Microsoft Lumia 532 Dual Sim accessoires

Bescherm Microsoft Lumia 532 Dual Sim met hoesjes B2C Telecom

De Microsoft Lumia 532 Dual SIM is een krachtige smartphone. Het toestel heeft een Snapdragon-processor met vier kernen en populaire Microsoft-services zoals Skype, OneDrive en Office. Op zoek naar de ultieme bescherming voor deze fraaie Windows smartphone? Kies dan voor een Microsoft Lumia 532 Dual SIM hoesje van B2C Telecom. Je hebt de keuze uit verschillende cases, zoals design hoesjes, TPU hoesjes en boek en fliphoesjes. Maar je kunt ook zelf een Microsoft Lumia 532 Dual SIM hoesje maken.

De Microsoft Lumia 532 Dual SIM heeft een frontcamera en een volledig geïntegreerde Skype-ervaring. Met tot 30 GB aan opslagcapaciteit via OneDrive heb je al je documenten, afbeeldingen, aantekeningen en muziek altijd bij de hand. Er worden automatisch back-ups in the cloud gemaakt, zodat je niets zomaar kwijtraakt. Toch is het verstandig om ook een leuk Microsoft Lumia 532 Dual SIM hoesje te kopen. Al is het maar om het fraaie design en het uitstekende scherm goed te beschermen.

Hoesje geeft persoonlijke draai aan toestel

De Microsoft Lumia 532 Dual SIM heeft functies die je telefoon een persoonlijke touch geven. Met Live Folders is het startscherm op een speciale manier in te richten en het Glance Screen verschaft je snelle toegang tot de juiste tijd en belangrijke meldingen. Wil je dit toestel nog verder personaliseren, dan raden we je aan zelf een Microsoft Lumia 532 Dual SIM hoesje te ontwerpen. Dit kan met onze Phone Case Designer. Dit unieke programma hebben we in eigen beheer ontwikkeld. Hiermee is het mogelijk om eigen teksten en foto’s op een TPU hoesje of boekhoesje te zetten.

Microsoft Lumia 532 Dual SIM design hoesjes uniek

Je kunt het ontwerpen van hoesjes ook aan B2C Telecom overlaten. Onze design hoesjes zijn gemaakt door onze grafisch ontwerper en beschikbaar in verschillende thema’s. Het assortiment is uniek en wordt voortdurend vernieuwd. Wij bedrukken zelf het design op het hoesje. Hierdoor ben je verzekerd van de beste kwaliteit en de laagste prijzen. Je kunt foto’s zetten op een TPU case, stand case of een boekhoesje. Bij een TPU case is een Microsoft Lumia 532 Dual SIM screenprotector aan te raden.

B2C Telecom biedt altijd waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken