Microsoft Lumia 532 telefoonhoesjes

Microsoft Lumia 532 accessoires

Bescherm Microsoft Lumia 532 met hoesjes B2C Telecom

De Microsoft Lumia 532 is het kleine broertje van de Microsoft Lumia 535. Het kleinere toestel heeft echter dezelfde mogelijkheden. Het heeft onder meer een 4 inch LCD-scherm met resolutie van 480x800 pixels en draait op Windows Phone 8.1. Heb je een hoesje nodig voor de Microsoft Lumia 532, omdat je dit toestel de bescherming wilt geven die het verdient? Bekijk dan ons assortiment Microsoft Lumia 532 hoesjes. Je kunt onder meer kiezen uit design hoesjes, TPU hoesjes, stand cases en boek- en fliphoesjes. Maar je kunt ook zelf een Microsoft Lumia 532 Dual SIM hoesje maken.

De Microsoft Lumia 532 is een vrij goedkope smartphone, die bijzonder geschikt is om te appen, surfen op internet en je social media kanalen op bij te houden. Het is zeer verstandig om een leuk Microsoft Lumia 532 hoesje te kopen. Dit verdient het fraaie design en het uitstekende scherm. Wil je een uniek hoesje, dan raden we je aan naar ons aanbod design hoesjes te kijken.  

Hoesje geeft persoonlijke draai aan toestel

De Microsoft Lumia 532 heeft functies die je telefoon een persoonlijke touch geven. Met Live Tiles is het startscherm op een speciale manier in te richten en het Glance Screen verschaft je snelle toegang tot de tijd en allerlei andere belangrijke meldingen. Wil je dit toestel een nog opvallender uiterlijk geven, dan raden we je aan ons aanbod Microsoft Lumia 532 design hoesjes te inspecteren. Wij bedrukken onze speciale designs op een TPU hoesje of een boekhoesje. Bepaal zelf welk hoesje met meest voor jou geschikt is.

Microsoft Lumia 532 design hoesjes in verschillende thema’s

De design hoesjes zijn door B2C Telecom ontworpen. Onze grafisch ontwerper heeft veel verschillende thema’s aangehouden. Het assortiment design hoesjes is uniek. Altijd al een hoesje met een Franse, Belgische of Nederlandse vlag willen hebben? Selecteer deze dan op onze website en je krijgt deze in een mum van tijd thuisgestuurd. De designs op de boekhoesjes en TPU hoesjes zijn van de allerbeste kwaliteit en zeer goedkoop. Ook nog op zoek naar andere accessoires, die handig zijn bij het gebruik van de Microsoft Lumia 532? Ook dan zit je goed op onze website. Zo is bij een TPU case een Microsoft Lumia 532 screenprotector zeer handig.  

B2C Telecom biedt altijd waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken