Kies je Microsoft toestel
We hebben 7 toestellen gevonden

Microsoft toestellen beschermd met B2C Telecom-hoesje

De telefoonindustrie is een enorme bron van inkomsten geworden. Iets waar de grote bedrijven op in spelen. Waar Apple en Google al deel uitmaakten van al het smartphone geweld, besloot Microsoft niet achter te blijven en zich ook in de strijd te mengen. De smartphones van Microsoft kunnen een extraatje in de vorm van een leuk hoesje wel gebruiken. Net zoals dat geldt voor alle andere smartphones van de concurrentie. Goedkope hoesjes, cases, screenprotectors en andere smartphone accessoires zijn te alle tijde beschikbaar op onze website.

Microsoft onderdelen en Microsoft accessoires zijn belangrijk ter ondersteuning van je Microsoft product. Of het nu gaat om Microsoft onderdelen, een Microsoft hoesje of andere Microsoft accessoires, ze maken een smartphone ervaring bijzonder en zorgen voor extra beleving. Op zoek naar een Microsoft accessoire waarmee een Microsoft product compleet wordt gemaakt? Dan is de website van B2C Telecom het enige juiste adres! Alles voor je telefoon kun je hier vinden.

Leuke hoesje voor Lumia serie

Het past ook goed bij de oorspronkelijke naam van Microsoft. MicroSoft was namelijk een kofferwoord voor de microcomputers. Door middel van Metro User Interface (geïnspireerd door de informatieborden in metrostations) wil Microsoft een smartphone omgeving creëren die voor iedereen gemakkelijk veel informatie kan laten zien. Met onze hoesjes kan alle informatie overzichtelijk worden getoond, zonder dat het toestel uit het de accessoire gehaald hoeft te worden. Dat komt door de vensters in de smartphonehoesjes.  

Om zijn platform op de markt te krijgen ging Microsoft een samenwerking aan met Nokia. Een samenwerking die uiteindelijk zo goed is bevallen dat Microsoft het stokje overnam van Nokia door de smartphonedivisie van Nokia over te kopen. Microsoft hoesjes zijn bij B2C Telecom te bestellen in vele uitvoeringen en kleuren, de ene nog mooier dan de andere. Hierdoor valt er altijd wel iets te kiezen dat de gebruiker persoonlijk raakt. Ook bestaat er altijd de mogelijkheid om zelf een hoesje te ontwerpen. Dit kan bij verschillende Microsoft toestellen geregeld worden.

Scherm loopt geen averij op met screenprotector

Het grote pluspunt van de Luma serie van Microsoft is dat de telefoons te krijgen zijn tegen een uiterst vriendelijke prijs. Hierdoor draaien niet alle apps even vlekkeloos, maar het grote voordeel is dat de prijs stukken minder is dan bijvoorbeeld de toestellen die Samsung en Apple leveren. Koop je er een uiterst vriendelijk geprijsd hoesje bij van B2C Telecom, dan spaar je een heleboel geld uit dat gebruikt kan worden voor andere doeleinden. We adviseren overigens ook een screenprotector te overwegen. Samen met een Lumia hoesje zorgt dit ervoor dat het scherm geen averij oploopt.