LG X Style telefoonhoesjes

LG X Style accessoires

Bescherm LG X Style met hoesjes B2C Telecom

De LG X Style biedt veel stijl voor de scherpe prijs die je ervoor betaalt. Dit maakt het toestel voor mensen die niet zo veel geld uit willen geven aan een smartphone zeer geschikt. Gelukkig zijn ook onze LG X Style hoesjes zeer goedkoop. Die kun je er voor de zekerheid dus maar het best bij bestellen. Met onze hoesjes weet je zeker dat de LG X Style nog lang meegaat.

De LG X Style heeft een groot, scherp scherm, degelijke camera's en een processor die krachtig genoeg is om al je favoriete apps te draaien. Daarnaast heeft de X Style ook nog eens ondersteuning voor snelle 4G-netwerken. Voor al dat moois betaal je nog geen tweehonderd euro. Nu is dit nog steeds veel geld, zeker als de telefoon na een val op de grond in stukken gaat. Dus is het handig als je een LG X Style hoesje hebt gekocht.

Uniek ontwerp op boekhoesje

Met de quad-core processor van Qualcomm onder de motorkap kun je al je favoriete apps en games draaien die je terugvindt in de meegeleverde Google Play Store. Dit maakt deze budgettelefoon zeer aantrekkelijk. Nog aantrekkelijker wordt het als je deze telefoon een uniek design hoesje geeft. Deze hoesjes worden gemaakt door onze grafisch designer. Hij ontwerpt unieke LG X Styl design hoesjes, die speciale prints hebben. Ze zijn te krijgen in verschillende thema’s en zien er geweldig uit.

Deze prints zetten we zelf op een standaard boekhoesje, stand case of tpu case. Omdat we dit in eigen beheer doen, blijven de kosten van de hoesjes laag. Je kunt ook zelf een foto zetten op een hoesje met onze unieke Phone Case Designer. Dit programma hebben we zelf ontwikkeld. Je zou bijvoorbeeld een foto van een vakantie op de LG case kunnen zetten. Vervolgens is het hoesje nog aan te kleden met cliparts en effecten.

Clip arts en effecten op LG X Style hoesjes

Clip arts zijn afbeeldingen die we zelf hebben geselecteerd. Mocht je even niet zo heel veel inspiratie hebben, dan kunnen deze clip arts zeer handig zijn. Maar je kunt ook een blik werpen op de hoesjes met foto’s die onze klanten hebben ontworpen. Deze zelf ontworpen hoesjes kunnen je wellicht op ideeën brengen. Ook is het mogelijk om jouw favoriete achtergrondkleur aan het ontwerp toe te voegen. Kies je voor een TPU case, dan is een LG X Style screenprotector handig.

 B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken