LG X Screen telefoonhoesjes

LG X Screen accessoires

Telefoonhoesje LG X Screen – B2C Telecom

De LG X Screen is een dubbeldekker die de nodige bescherming kan gebruiken. Dit toestel is aan beide kanten voorzien van glas en ligt vanwege alle gladde oppervlakken niet altijd even optimaal in de hand. Dan is het handig om jezelf en de LG X Screen te verwennen met een telefoonhoesje. Onze speciaal op maat gemaakte design hoesjes bieden uitkomst voor deze bijzondere telefoon.

Je zou zomaar zenuwachtig worden van het vasthouden van een telefoon die aan twee kanten met glas bedekt is. Geen nood, er zijn goedkope telefoonhoesjes op de markt die de LG X Screen de bescherming bieden waar het hoognodig om vraagt. Kijk maar op onze website! De binnenkant van onze design hoesjes is uitgevoerd met een hard case, waardoor deze gladjakker geen enkele kant op kan. De telefoon hoeft ook nooit uit het hoesje te worden gehaald. De houder is namelijk voorzien van handige uitsparingen, die alle knoppen vrij houden.

Oogverblindende design hoesjes LG X Screen

Komt nog bij dat onze design hoesjes behalve van onberispelijke kwaliteit ook nog eens oogverblindend mooi zijn. Het brede scala aan prints in verschillende uitvoeringen spreekt wat dat betreft tot de verbeelding. Komt nog bij dat je voor deze telefoon je eigen unieke smartphonehoesje kunt ontwerpen, dat is voorzien van de mooiste foto’s van bijvoorbeeld je sportteam, huisdieren, vrienden of vriendinnen. Daarvoor hebben we de beschikking over onze unieke Phone Case Designer. Kijk snel op onze website hoe je je eigen telefoonhoesje ontwerpt voor de LG X Screen.

Natuurlijk zijn er ook boek hoesjes en flip hoesjes voorradig die de smartphone aan alle zijden beschermen. Mocht je toch op zoek zijn naar een smartphone hoesje voor alleen de achterkant van je telefoon, dan willen we graag wijzen op een speciaal LG X Screen TPU Hoesje met Rendier Design. Extra mooi aan dit hoesje is dat het licht geeft in het donker. Zo val je dus op elk moment van de dag op met de LG X Screen.

Extra accessoires LG X Screen

Als je een hoesje wilt dat meer biedt dan alleen bescherming van je LG X Screen, dan is het raadzaam om de optie van een stand case te overwegen. Deze hoesjes hebben een extra standaard waardoor je makkelijk van een film kunt genieten. Tot slot is het handig om u erop te wijzen dat de bestelling nog uit te breiden is met allerlei andere extra smartphone accessoires. Te denken valt aan extra geheugenkaarten, autoladers en selfiesticks. Ons aanbod houdt dus niet op bij de mooiste en de goedkoopste telefoonhoesjes, we zijn totaalleverancier!