LG V10 telefoonhoesjes

LG V10 accessoires

Bescherm LG V10 met hoesje en screenprotector B2C Telecom

Over de LG V10 kunnen we kort zijn: dit is een toptoestel. De telefoon heeft Android 5.1 Lollipop onder de motorkap, 64 GB aan uitbreidbare opslagruimte en ondersteuning voor 4G+. Waarschijnlijk heb je al gedacht aan een hoesje voor dit krachtige apparaat. Je zou wel gek zijn om geen goedkoop LG V10 hoesje te nemen. Onze LG V10 hoesjes vormen een noodzakelijke aanvulling op dit zeer opvallende toestel. 

Het meest opvallende aspect aan de LG V10 is het scherm. Boven het 5,7 inch grote scherm zit namelijk nog een kleiner 2,1 inch scherm. Als de telefoon uit staat zie je daarop zaken als het weer, de tijd en het niveau van de batterij. Als de V10 aan staat kun je met dit schermpje bijvoorbeeld de ingebouwde mp3-speler bedienen of allerlei apps opstarten. Gelukkig heb je geen twee LG hoesjes of twee screenprotectors nodig om deze beide schermen in tact te houden. 

Design hoesjes perfect voor LG V10

Een enkel beschermend hoesje is voldoende om de LG V10 lange tijd volle bak te gebruiken. Onze LG V10 design hoesjes zijn daarvoor bijzonder geschikt. Deze smartphone hoesjes bedekken de LG V10 aan alle kanten. Het toestel zelf kan dankzij de op maat gemaakte houder geen kant op. Daar komt nog bij dat de design hoesjes over een opvallende en hippe print beschikken. Deze LG V10 cases dienen dus twee doelen. Ze hebben een beschermende werking en ze verfraaien het toestel.

Ditzelfde verhaal gaat op als je besluit zelf een hoesje te maken voor de LG V10. Zelf een LG V10 hoesje ontwerpen kan bij B2C Telecom tegen zeer lage kosten. Je krijgt er een uniek LG V10 hoesje voor terug. Op het smartphone hoesje komen namelijk persoonlijke teksten en foto’s te staan.

Maak uniek LG V10 hoesje met foto

Los van de uitstekende hardware vallen ook de camera’s van de LG V10 op. Aan de achterkant zit een 16 megapixel camera met dubbele led-flitser en laser autofocus. Aan de voorkant van de LG V10 zitten nog eens twee camera's, allebei 5 megapixel. Als je daar geen leuke foto’s meer mee kunt maken die passen op je unieke hoesje, weten wij het ook niet meer. O ja, denk je ook nog aan een LG V10 screenprotector

B2C Telecom biedt altijd waar voor je geld

  • Goedkope LG V10 hoesjes en screenprotectors van hoge kwaliteit
  • Profiteer nu van bundelkorting!
  • LG V10 hoesjes kun je kosteloos retourneren
  • Prints op LG V10 hoesjes exclusief en duurzaam
  • Gecertificeerd met het Thuiswinkel waarborg keurmerk