LG Magna H500 telefoonhoesjes

LG Magna H500 accessoires

Hoesje B2C Telecom verfraait LG Magna (H500)

LG lijkt patent te hebben op het uitbrengen van telefoons met licht gebogen uiterlijk. Dat was al langer het geval bij de wat duurdere modellen, maar geldt nu ook voor dit meer betaalbare toestel. Met specificaties als een royaal vijf inch beeldscherm, een hoge megapixel selfiecamera en quad-core processor rust je ook de LG Magna (H500) uit met een beschermend hoesje. Tenminste, als je verstandig ben.

Onze design hoesjes zien er ook nog eens oogstrelend uit, dus sla je in feite twee vliegen in een klap. Je wilt niet alleen een goed harnas voor je nieuwste aanwinst, ook wat betreft uiterlijk wil je met de LG Magna (H500) immers over straat kunnen. De design hoesjes zijn voorzien van verschillende printjes, die allemaal hun eigen bijzondere uitstraling hebben. Omdat het aanbod van telefoonhoesjes op onze website groot is, vind je altijd wel een hoesje dat bij jou en je telefoon past.

Hoesje en LG Magna (H500) worden onafscheidelijk

Het mooie aan de hoesjes is dat ze perfect op maat gemaakt zijn voor de LG Magna (H500). Hierdoor worden het hoesje en telefoon onafscheidelijk. Ben je een echte kroegtijger, dan kan het goed zijn dat je zeer enthousiast wordt van het smartphone hoesje met print van jouw favoriete alcoholische drankje. Ben je meer een natuurliefhebber, dan kom je op onze website ook niks tekort.

Door de verschillende uitsparingen in de telefoonhoesjes zijn alle toetsen en knoppen op de LG Magna (H500) makkelijk te bedienen. Je hoeft de smartphonehoesjes ook niet open te klappen als je een telefoongesprek wilt voeren. Je hebt dus alleen maar profijt van de telefoonhoesjes. Ze zijn dankzij het hoogwaardige materiaal schokbesteding, zien er leuk uit, zijn goedkoop en door het slimme ontwerp uitermate praktisch.

Ontwerp zelf je hoesje voor de LG Magna (H500)

Wat let je dan nog om niet meteen een telefoonhoesje te kopen voor je gadget? Misschien omdat je op zoek bent naar iets echt unieks. In dat geval kunnen we je wellicht verblijden met onze Phone Case Designer. Hiermee kun je je eigen hoesje maken voor de LG Magna (H500). Op onze website staat haarfijn uitgelegd wat je moet doen om binnen no time je eigen telefoonhoesje te ontwerpen. Het is absoluut niet moeilijk, zoals de speciale video ook laat zien.  

Ook voor het aanbrengen van een screenprotector hebben we een praktische handleiding samengesteld. Die is tevens terug te vinden op onze website. Een screenprotector is een handig extraatje dat ervoor zorgt dat het kostbare beeldscherm van de LG Magna (H500) behouden blijft. Alle smartphone accessoires, zoals hoesjes en screenprotectors, die nodig zijn om jouw LG Magna (H500) te verduurzamen hebben we in huis.