LG Magna H500 telefoonhoesjes

LG Magna H500 accessoires

Hoesje B2C Telecom verfraait LG Magna (H500)

LG lijkt patent te hebben op het uitbrengen van GSM's met licht gebogen uiterlijk. Dat was al langer het geval bij de wat duurdere modellen, maar geldt nu ook voor dit meer betaalbare toestel. Met specificaties als een royaal vijf inch beeldscherm, een hoge megapixel selfiecamera en quad-core processor rust u ook de LG Magna (H500) uit met een beschermend hoesje. Tenminste, als u verstandig bent.

Onze design hoesjes zien er ook nog eens oogstrelend uit, dus slaat u in feite twee vliegen in een klap. U wilt niet alleen een goed harnas voor uw nieuwste aanwinst, ook wat betreft uiterlijk wilt u met de LG Magna (H500) immers over straat kunnen. De design hoesjes zijn voorzien van verschillende printjes, die allemaal hun eigen bijzondere uitstraling hebben. Omdat het aanbod van GSM-hoesjes op onze website groot is, vindt u altijd wel een hoesje dat bij u en uw gsm past.

Hoesje en LG Magna (H500) worden onafscheidelijk

Het mooie aan de hoesjes is dat ze perfect op maat gemaakt zijn voor de LG Magna (H500). Hierdoor worden het hoesje en de GSM onafscheidelijk. Bent u een echte kroegtijger, dan kan het goed zijn dat u zeer enthousiast wordt van het smartphone hoesje met print van uw favoriete alcoholische drankje. Bent u meer een natuurliefhebber, dan komt u op onze website ook niks tekort.

Door de verschillende uitsparingen in de GSM-hoesjes zijn alle toetsen en knoppen op de LG Magna (H500) makkelijk te bedienen. U hoeft de smartphonehoesjes ook niet open te klappen als u een telefoongesprek wilt voeren. U hebt dus alleen maar profijt van de gsm hoesjes. Ze zijn dankzij het hoogwaardige materiaal schokbesteding, zien er leuk uit, zijn goedkoop en door het slimme ontwerp uitermate praktisch.

Ontwerp zelf uw hoesje voor de LG Magna (H500)

Wat let u dan nog om niet meteen een GSM-hoesje te kopen voor uw gadget? Misschien omdat u op zoek bent naar iets echt unieks. In dat geval kunnen we u wellicht verblijden met onze Phone Case Designer. Hiermee kunt u uw eigen hoesje maken voor de LG Magna (H500). Op onze website staat haarfijn uitgelegd wat u moet doen om binnen no time uw eigen GSM-hoesje te ontwerpen. Het is absoluut niet moeilijk, zoals de speciale video ook laat zien.  

Ook voor het aanbrengen van een screenprotector hebben we een praktische handleiding samengesteld. Die is tevens terug te vinden op onze website. Een screenprotector is een handig extraatje dat ervoor zorgt dat het kostbare beeldscherm van de LG Magna (H500) behouden blijft. Alle smartphone accessoires, zoals hoesjes en screenprotectors, die nodig zijn om uw LG Magna (H500) te verduurzamen hebben we in huis.