LG Leon 4G LTE (H340N) telefoonhoesjes

LG Leon 4G LTE (H340N) accessoires

Bescherm LG Leon 4G met hoesjes B2C Telecom

De LG Leon 4G is een compacte telefoon, die je voor een bescheiden aanschafprijs in je bezit kunt hebben. De smartphone heeft een 4,5 inch scherm, dat zeer praktisch is. Voor een lage prijs heb je uitstekende hardware, die je zou moeten beschermen met een leuk LG Leon 4G hoesje. Dit kan een design hoesje zijn, maar ook een stand case, TPU hoesje of een case die je zelf ontwerpt.

De LG Leon 4G is een prima smartphone, met een 1.2 GHz quad-core processor en 1 GB werkgeheugen. Verder draait de telefoon op Android 5.0 Lollipop. Dit apparaat heeft een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding. Deze eigenschap is ook van toepassing op onze LG Leon 4G hoesjes. Voor een lage prijs haal je een geweldig LG Leon 4G hoesje in huis. We hebben standaard hoesjes, maar ook cases met prints.

LG Leon 4G schadevrij met unieke design hoesjes

Wil je dat de LG Leon 4G schadeloos blijft, dan is de aanschaf van een leuk hoesje bijzonder handig. Deze bestel je bij B2C Telecom tegen zeer geringe kosten. Onze smartphone hoesjes en de LG Leon 4G passen uitstekend bij elkaar. Heb je al eens gekeken naar onze design hoesjes? LG Leon 4G design hoesjes zijn uniek en op maat gemaakt voor jouw telefoon.

De LG Leon 4G hoesjes zorgen ervoor dat jouw smartphone erg opvalt en goed beschermd is. Het LG hoesje is gemaakt van zeer hoge kwaliteit materiaal, dat krassen en andere beschadigingen weghoudt. De voorkant van de hoesjes zijn voorzien van uitsparingen voor de speaker. In de speciale opbergvakjes aan de binnenkant van het hoesje kun je pasjes en briefgeld opbergen.

Maak zelf LG Leon 4G hoesje

Heb je liever een sober en degelijk LG Leon 4G hoesje, zonder allerlei toeters en bellen? Bekijk dan ons aanbod TPU hoesjes, dat vooral de achterkant en de zijkanten van de smartphone goed beschermt. Hierbij is een LG Leon 4G screenprotector geen overbodige luxe. Je mag ook een eigen LG Leon 4G hoesje ontwerpen met mooie foto’s. Maak bijvoorbeeld een goedkoop smartphone hoesje met persoonlijke afbeeldingen en teksten. Je kunt simpel eigen teksten en maximaal 10 afbeeldingen op het hoesje zetten. Deze foto’s zijn te uploaden vanuit je Instagram account.

B2C Telecom biedt altijd waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken